Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Nattportier

Om tjänsten


Elite Stora Hotellet Örebro

Nattreceptionist/Nattportier
Elite Stora Hotellet i Örebro tillhör Elite Hotels koncern som har 39 hotell varav sju av dem ingår i
Hotel Bishops Arms runt om i landet från Kiruna till Malmö. Vi är ett 4-stjärnigt hotel med 160 rum, restaurang Slottskällaren, café-och bistro Paolo´s samt The Bishop´s Arms pub. Vi bedriver stor Konferens-och festvåningsverksamhet både I hotellet och på Örebro Slott.

Vi driver även Konferens och kongressanläggning Conventum.

Vi söker nu till vårt team i receptionen på natten en ansvarstagande och engagerad Nattportier, som har hög känsla för service och kvalitet och har lätt att bemöta gäster. Du rappor­terar till Front Office Manager.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
- Leda och fördela arbetet där du är själv i receptionen på natten
- Se till att vi har en hög och jämn kvalitets- och servicenivå
- Nattkörning, dagsavslut med diverse utskrifter till respektive avdelning och redovisning för Elite Stora Hotellet och Conventum.
- Hård men rättvis.
- Ha många bollar i luften.
- Ansvara för hotellet när ingen från ledningen finns på plats

DIN PROFIL
Du har arbetat i en hotellreception under minst ett par år och har erfarenhet som hotellreceptionist, behöver inte nödväntigsvis ha arbetat under natten innan. Du har lätt för att kommunicera, samarbeta och är strukturerad. Du har känsla för service och kvalitet och har en positiv utstrålning. Då säkerhet är en viktig del såväl dag som natt måste du ha ett högt säkerhetstänkande. Du har datavana och erfarenhet av hotellsystemet Opera. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER
- Tjänsten är på deltid på 82%, 7 nätter varannan vecka, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tillträde i mars.
- Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja

Vi kommer att starta rekryteringen löpande. Om du är intresserad är du välkommen med din ansökan senast den 11 januari 2019. Vill du veta med om tjänsten kan du gärna kontakta Front Office Manager Birgitta Nordin på tel 019-15 69 13 eller mail: birgitta.nordin@elite.se

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: 7 nätter varannan vecka.
  • Omfattning: 82 %
  • Start: 4 mars 2019
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Birgitta Nordin, tel 019-15 69 13
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Stora Hotellet, Örebro


I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
26 december
Stad
Örebro
Sista ansökningsdatum
25 januari
Rekryterande chef
Birgitta Nordin
_