Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellreceptionister extra sökes till Elite Hotels i Växjö

Om tjänsten


Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels är Sveriges största privatägda hotellkedja med drygt 30 klassiska hotell från Malmö i Söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. Majoriteten av hotellen återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med modern design för att skapa minnesvärda upplevelser. Våra ledord är tradition, kvalitet och flärd.

Elite Hotels i Växjö söker extrapersonal till vår hotellreception året runt och även sommartid. Arbetstiderna varierar, dag/kväll/natt.


Din erfarenhet och personlighet

Att arbeta som receptionist i en hotellreception är ett varierande arbete. Tempot är ibland högt och det är viktigt att du har en lösningsorienterad inställning. Som receptionist är du även säljare och vi arbetar aktivt med merförsäljning som en del av vår service till våra gäster. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, kassahantering och redovisningar, viss fakturering, bokningar samt allmän gästservice. Meriterande är om du har vana från liknande arbetsuppgifter samt om du kan hantera hotellbokningssystemet Opera. Dina språkkunskaper i engelska är goda och har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Samarbetsförmågan är viktig liksom en positiv serviceattityd.

Att jobba extra som receptionist kan vara en bra kombination för dig som t ex studerar.

Kontaktperson för frågor
Frågor besvaras via mail av vår receptionschef Gabriella Roham, gabriella.roham@elite.se.

Välkommen med din ansökan!

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Växjö
Rekryterande chef
Gabriella Roham
_