Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellreceptionist, vikariat 75%

Om tjänsten


Är du vår nya stjärna i vårt team?

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team i receptionen på Elite Stora hotellet Linköping.

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Det är därför av största vikt, att du har absolut bästa känsla för förstklassig service, samt bidrar till att ge våra gäster en exceptionellt god gästupplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck.


Vem är du?

Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenheter av hotellsystemet Opera är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från tidigare service yrke. Du ska kunna arbeta dagar, kvällar samt helger. Nattarbete kan förekomma och är därför ett krav att kunna arbete vid anställning.Det dagliga arbetet som Receptionist

Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, konferens, administrativa uppgifter samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Du har ett starkt gästfokus och genom att arbeta med mål och uppföljning skapar du förutsättningar för medarbetarna att ge professionell service till våra gäster.


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: 75%
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta Linnea Norberg 013129630, åter på plats 12/8
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Stora Hotellet, Linköping


Elite Stora Hotellet ligger centralt beläget på Stora Torget i Linköping med vacker festsal och prisbelönt restaurang. Hotellet invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil. Varmt välkommen att bo hos oss!

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Linköping
Rekryterande chef
Linnea Norberg
_