Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellreceptionist - Extra

Om tjänsten


Elite Hotel Arcadia söker hotellreceptionist

På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt. En viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är dock nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar.

På Elite Arcadia är vi ett tajt team och jobbar nära varandra där ett välfungerande samarbete mellan alla avdelningar är avgörande för att kunna leverera en högklassig upplevelse för våra gäster. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande och arbetar effektivt.

Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss. Det är meriterande om du har goda språkkunskaper utöver flytande svenska och engelska samt erfarenheter av hotellsystemet Opera.

Hos oss kommer du även arbeta med allmän conciergeservice och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Till en början har vi behovet av enstaka dagar men till sommaren ser vi gärna att du önskar jobba mer för att täcka semestrar.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: 07.00-23.00, vardagar samt helger.
  • Omfattning: Extra/Vid behov.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Louise Björklycke, receptionschef. louise.bjorklycke@elite.se. Vi tar ej emot ansökningar per denna mail utan hänvisar till ansökningslänken.

  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Arcadia, Stockholm


Elite Hotel Arcadia är ett mysigt hotell beläget intill legendariska Stadion och Kungliga Tekniska Högskolan. Här bor du i en lugn oas mitt i centrala Stockholm. Utanför hotellet finns tunnelbanan som tar dig till Centralstationen på bara fem minuter. Hotellet erbjuder 90 hotellrum, gym med relaxavdelning och restaurang med uteservering.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
13 maj
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
16 juni
Rekryterande chef
Louise Björklycke
_