Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Erfaren Receptionschef till Elite Park Avenue Hotel

Om tjänsten


För rätt person väntar ett stimulerande och utmanande chefsjobb i ett av Sveriges mest spännande hotellföretag.

Receptionen är i mångt och mycket hotellets ansikte utåt och du och dina medarbetare är de som ger gästen dess första intryck av hotellet. Elite Park Avenue med sina 327 rum och en stor konferensavdelning, mötesplatsen AtPark, gastropuben Bishop Arms och Locatelli ställer stora krav på receptionen som en central punkt för alla gäster. Som Receptionschef ska du, tillsammans med dina medarbetare, utveckla receptionens verksamhet samtidigt som du ansvarar för och själv deltar i den dagliga driften. Vi sätter stort värde på förmågan och glädjen i att tillsammans med alla olika avdelningar i huset, leverera en oerhört professionell produkt av hög kvalitet. Intresse för hotellet som helhet och förståelse för vikten av samspelet mellan olika delar är därför en självklarhet för dig

Ditt jobb inkluderar:

 • Värdskap och service
 • Skapa goda förutsättningar för dina kollegor genom ett coachande ledarskap
 • Ständig utveckling av verksamheten och skapa mervärde särskilt för våra medlemmar
 • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
 • Lön- & medarbetarsamtal
 • Prognostisering och budgetansvar
 • Fakturahantering

 • Din personlighet och erfarenhet

  Ledarskapet är centralt i den här rollen och det är viktigt att du har en god förmåga att leda, engagera och inspirera dina medarbetare till att alltid leverera bästa servicen. Viktigt att kunna förbli stabil även under mer krävande omständigheter och alltid ha ett lösningsorienterat förhållningssätt i de många situationer som uppstår i en reception och i mötet med våra gäster.

  För att vara framgångsrik i rollen som receptionschef för Elite Park Avenue Hotel, tror vi att du behöver vara lyhörd för både gäster och kollegor samtidigt som du har förmågan att få saker att hända. Du motiveras av att leverera excellent service i bitvis utmanande situationer och få andra att växa.

  Du har god dokumenterad erfarenhet av att hotellreceptionsarbete, gärna i ledande befattning. Det är en fördel av att ha erfarenhet av hotellsystemet Opera. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande.

  Tjänsten är heltid, till stora delar vardagar men vid behov även kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

  Ansökan Har du frågor om tjänsten, kontakta hotelldirektör Camilla Nyman 0702-61 0903.

  Start sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person.

 • Välkommen med din ansökan.

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel ligger centralt i Göteborg på Avenyn intill Götaplatsen. Hotellet är en naturlig mötesplats med bar intill lobbyn. Restaurangen at PARK serverar utöver lunch och à la carte även hotellets härliga frukost samt mat och dryck till konferens och festvåningen.Den brittiskinspirerade puben The Bishop Arms erbjuder klassiska pubrätter samt ett brett sortiment av öl och whisky. Locatelli är nattklubben med cocktailbar och DJ. Hotellets gäster har även fri tillgång till gymmet och relaxavdelningen med bastu och pool.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


 1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Rekryterande chef
camilla.nyman@elite.se
_