Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Plaza Hotel söker en ny kollega till vår reception, vikariat 100%

Om tjänsten


Om tjänsten

Vill du ingå i ett fantastiskt team och arbeta med service, kvalité och utveckling?

Elite Plaza Hotel I Göteborg söker en ny kollega till vårt receptionsteam.

Arbetet i receptionen är varierande och med stort fokus på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete som in- och utcheckning kommer du bland annat arbeta med merförsäljning, kassahantering, fakturering, bokning av rum, parkera bilar, vara behjälplig med konferenser, samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet för att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en högklassig gästupplevelse.

På vårt hotell är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt – det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av receptionen.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Vi ser att du har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, som behåller fokus och glädjen även under högt tempo. Du får gärna ha erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Ett plus är om du har kunskaper i bokningssystemet OPERA. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss, behöver du vara nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen och även med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Anställning: 100 % vikariat. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger.
  • Krav: B körkort
  • Start: Vi ser gärna att du har möjlighet att starta upplärning så snart som möjligt och kan arbeta extra vid behov fram till att vikariatet startar den 20/12-2019.
  • Lön: Enl HRFs avtal, timlön
  • För frågor om tjänsten kontakta: Receptions- & Konferenschef Jessica Valli på 031-7204015 eller Jessica.valli@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!


Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
17 oktober
Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Jessica Valli
_