Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Park Avenue Hotel söker receptionist till vårt Front Office team

Om tjänsten


Vi på Elite Park Avenue söker nu fler kollegor till vårt Front Office Team. Känner du att du står bakom orden service, värdskap och respekt? Vill du vara den som lyfter våra gästers och kollegors vardag som helg? Då skall du söka dig till oss.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Hos oss är tempot högt därför är det viktigt att du är stresstålig, strukturerad & initiativtagande för att alltid kunna leverera över våra gästers förväntningar.

På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst två års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Ett stort plus är om du har kunskaper i systemet OPERA. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Vi är ett fullservicehotell och erbjuder våra gäster parkeringsservice, körkort är därför en förutsättning.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Arbetstiderna är varierande och omfattar dag, kväll samt helgjobb.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
  • Lön: Enligt överenskommelse.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Front Office Manager Jennifer Bengtsson på 031-727 1037
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!
Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel ligger centralt i Göteborg på Avenyn intill Götaplatsen. Hotellet är en naturlig mötesplats med bar intill lobbyn. Restaurangen at PARK serverar utöver lunch och à la carte även hotellets härliga frukost samt mat och dryck till konferens och festvåningen.Den brittiskinspirerade puben The Bishop Arms erbjuder klassiska pubrätter samt ett brett sortiment av öl och whisky. Locatelli är nattklubben med cocktailbar och DJ. Hotellets gäster har även fri tillgång till gymmet och relaxavdelningen med bastu och pool.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
20 februari
Rekryterande chef
Jennifer Bengtsson
_