Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Palace Hotel söker nu en ny stjärna i receptionen!

Om tjänsten


Är du vår nya stjärna?

Vi på Elite Palace Hotel söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service.

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Det är därför av största vikt, att du har absolut bästa känsla för förstklassig service, samt bidrar till att ge våra gäster en exceptionellt god gästupplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Vem är du?

Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenheter av hotellsystemet Opera är meriterande. Vi ser helst att du har minst ett års dokumenterad vana och erfarenhet av arbete i hotellreception.

Det dagliga arbetet som Receptionist

Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, hantering av
telefonväxel, kassa, bokningar, konferens, administrativa uppgifter samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Du har ett starkt gästfokus och genom att arbeta med mål och uppföljning skapar du förutsättningar för medarbetarna att ge professionell service till våra gäster.

Arbetstider

Heltid

Lön

Lön enligt kollektivavtal.

Vi tar endast emot ansökan via hemsidan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person till vårt fantastiska team i receptionen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Elite Palace Hotel, Stockholm


Elite Palace Hotel hittar ni i Vasastan, 5 minuters promenad från tunnelbanan vid St. Eriksplan och Odenplan. I hotellet finns 284 hotellrum, gastropuben the Bishops Arms samt Actic Elite Gym. Flygbussen till Arlanda stannar 200 meter från hotellet vid hållplats Norra Stationsgatan.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Lianne Binaco
_