Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Hotel Mollberg söker sommarpersonal till receptionen, med möjlighet till förlängning

Om tjänsten


Nu söker vi sommarpersonal till vår reception som kan arbeta både dag-, kväll och nattpass.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen samt har känsla för kvalitet och personlig service. Arbetstiderna är varierande och kan därför förläggas till både dagar, kvällar, helger, nätter samt högtider. Det krävs att du är flexibel då det kan vara kort framförhållning till de olika arbetspassen.

Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystemet Opera är en merit. Arbetet i hotellreceptionen består av sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och kassa, bokningar och allmän gästservice. Då det är viktigt att hjälpas åt är det därför ett krav på att ha bra samarbetsförmåga.


  • Anställning – Sommarvikarie samt extra vid behov efter sommaren.
  • Lön - Timlön, enligt överenskommelse
  • Start - Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
  • Ansökan - Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
  • Kontakt - Frågor om receptionen besvaras av Maria Eriksson, Receptions- & Konferenschef, 042-373700.

    Välkommen med din ansökan!

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollberg, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
9 maj
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
2 juni
Rekryterande chef
Maria Eriksson
_