Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

ELITE HOTEL MARINA TOWER SÖKER RECEPTIONISTER SOM KAN ARBETA EXTRA VID BEHOV

Om tjänsten


Är du den vi söker?

För att förstärka vårt receptionsteam på Elite Hotell Marina Tower söker vi dig som har en naturlig känsla för service och kvalitet och som får våra gäster att känna sig välkomna till oss.

På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Hos oss kommer du även arbeta med allmän conciergeservice och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Arbetstider

Arbetstiderna är varierande och varierar mellan morgon, dag och kväll samt helger.

Lön

Timlön enligt överenskommelse

Vi tar emot ansökan via länken ovan. Gärna med foto. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person till vårt fantastiska team i receptionen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
3 december
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
31 januari
Rekryterande chef
Johan Månsson
_