Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Hotel Arcadia söker Servicestjärna till Receptionen

Om tjänsten


Har du en naturlig känsla för service och kvalitet? Är du en stjärna på att alltid se gästen? Då vill vi träffa dig! Nu söker vi på Elite Hotel Arcadia en ny servicestjärna till vår reception med start så snart som möjligt.

På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt. En viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är dock nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. På Elite Arcadia är vi ett tajt team och jobbar nära varandra där ett välfungerande samarbete mellan alla avdelningar är avgörande för att kunna leverera en högklassig upplevelse för våra gäster. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande och arbetar effektivt.

Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss. Det är meriterande om du har goda språkkunskaper utöver flytande svenska och engelska samt erfarenheter av hotellsystemet opera.

Hos oss kommer du även arbeta med allmän conciergeservice och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Att aktivt arbeta med merförsäljning och se det som en självklar service till våra gäster.

Praktikaliteter:

Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Vikariat heltid fram till 30 september, stor chans till förlängning
Arbetstid mellan 07.00-23.00. Varannan helg.
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten, kontakta vår Hotellchef Jenny Lindahl på jenny.lindahl@elite.se

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta vår Talent Manager Bianca Britten-Austin på bianca@elite.se

Sista ansökningsdag: 30 juni, dock kommer urval ske löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.

Välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Arcadia, Stockholm


Elite Hotel Arcadia är ett mysigt hotell beläget intill legendariska Stadion och Kungliga Tekniska Högskolan. Här bor du i en lugn oas mitt i centrala Stockholm. 100 meter från hotellet finns tunnelbana som tar dig till Centralstationen på bara 5 minuter. Hotellet erbjuder 90 hotellrum, gym med relaxavdelning och restaurang med uteservering.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
12 juni
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
30 juni
Rekryterande chef
Jenny Lindahl
_