Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vill du vara med och göra verklig skillnad? Hotel Bishops Arms (del av Elite Hotels-koncernen) söker nu en Cluster Revenue Manager.

Om tjänsten


Hotel Bishops Arms, en del av Elite Hotels of Sweden, befinner sig i en spännande expansions- och utvecklingsfas och vi söker därför en engagerad och driven Cluster Revenue Manager med placering på Elite Hotels och The Bishops Arms huvudkontor i Vasastan, Stockholm.

Hotel Bishops Arms är ett framgångsrikt koncept för ett mindre Bed & Breakfast-hotell, 30-40 rum, som ligger i anslutning till en The Bishops Arms pub. The Bishops Arms har nyligen förvärvat 2 nya hotell och har i dag 7 hotell runtom i Sverige.

Som Cluster Revenue Manager för Hotel Bishops Arms utvecklar du tillsammans med The Bishops Arms hotellområdeschef affärsstrategier och du har till uppgift att optimera intäkterna och maximera marknadsandelarna för hotellet. Du ansvarar för distributionen och prissättningen för rummen inom samtliga segment. I samråd med hotellområdeschefen ingår även budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader.

Du arbetar nära The Bishops Arms hotellområdeschef, de lokala pub/hotellcheferna, våra säljare samt koncernens Group Revenue Manager. Du har en löpande och dynamisk dialog med andra nyckelfunktionerna inom koncernen samt med koncernens övriga Revenue Managers i Stockholm och över landet.

Vi söker dig som är erfaren, effektiv, flexibel och genuint intresserad av att driva affärer och leverera resultat. Du ska tycka om att arbeta i en entreprenöriell organisation, tycka om att flytta fram positionerna och driva förändring och verka i en dynamisk och självständig arbetsmiljö.

Kvalifikationer och utbildning:

Vi söker dig som har både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med erfarenheter från en analytisk/kommersiell roll där du är van vid att dra slutsatser och fatta beslut. Självklart är du resultatinriktad, driven och ambitiös, och du har en relevant examen eller motsvarande arbetserfarenhet.

Vi förutsätter minst 3 års erfarenhet av Revenue Management på hotell och att du är van att jobba i olika system, goda kunskaper i Micros Opera är en merit, samt i Office-programmen., speciellt i Excel.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som brinner för Revenue Management. Du är en teamplayer med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan


  • Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts fortlöpande.

Om Elite Hotels huvudkontor


På Elite Hotels huvudkontor hittar du koncernstödjande funktionerna IT, Ekonomi, Talent Management, Sälj & Marknad. Elite Hotels är en decentraliserad organisation med självstyrande hotell och vi har som princip att vårt huvudkontor ska fortsatta vara en platt organisation som är flexibel och snabbfotad när hotellen behöver stöd och hjälp för att lyckas ännu bättre i sitt arbete.

 


Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
28 januari
Sista ansökningsdatum
28 februari
Rekryterande chef
Kia van Ettinger
_