Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Sales Manager Leisure

Om tjänsten


Elite Hotels Region Öst är Elite-koncernens största region bestående av våra sju väletablerade Stockholmshotell, Elite Hotel Academia i Uppsala och Elite Grand Hotel i Gävle.

Vi ska fylla våra enheter alla årets 365 dagar och som en del i en ny satsning söker vi en driven säljare med fokus på affärer på helger och lov till våra tre destinationer med regionens 9 hotell och restaurangverksamheter.

Dina försäljningsinsatser kommer att vara riktade mot privatgruppsmarknaden genom aktiv bearbetning av resebyråpartners, bussbolag, eventbolag, föreningar, intresseorganisationer, arrangörer av temaresor osv. Huvudfokus är på den svenska marknaden, men det finns även potential i våra närmaste grannländer.

Vi är ett entreprenörsbolag, vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, att du har ett öga för att hitta nya kunder, nya försäljningsmöjligheter, att du gillar att förhandla, att du bygger starka relationer, lätt kommer till avslut och att du har mycket eget positivt säljdriv. Du ska ha lätt att lyfta luren, att träffa kunder, ställa ut på mässor och kreativt hitta på nya sätt att nå ut till en större marknad. Du kommer att ingå i regionens säljteam som idag består av 7 säljare och du bli en viktig del av vår nationella säljkår bestående av ett 30-tal säljare från norr till söder.

Vi är inget manualföretag utan det finns stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete vilket vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett mycket nära samarbete med destinationernas revenue managers, vår nationella leisure-försäljningsansvarige, regionschef Öst, kedjans försäljningsdirektör, hotelldirektörer, övriga säljkollegor samt med kollegorna på bokningarna och i restaurangerna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom turism och hospitality industrin, gärna med ett etablerat nätverk inom leisure segmentet.

Vi kan erbjuda dig ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer och vara stark i större avtalsförhandlingar.

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst och du rapporterar till Regionschef Öst. Vi letar efter dig som har rätt drivkraft, personlighet och erfarenhet och vi är öppna för att du har din bas i antingen Stockholm, Uppsala eller Gävle.

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan om det känns som att du kan vara rätt person för jobbet. Sista datum för ansökan är: 4 okt, 2019.

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta regionschef Philip Karringer, philip.karringer@elite.se alternativt 0733-101 722.

Vi ser fram emot din ansökan!

 


Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Philip Karringer
_