Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Receptionist och Konferensvärd till Elite Stora Hotellet i Jönköping

Om tjänsten


I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet.

Elite Stora Hotellet är ett av landets äldsta och mest kända hotell utanför huvudstaden. Hotellet har precis genomgått en omfattande tillbyggnation och renovering, och har totalt 167 rum. Vi har en modern konferensavdelning med totalt 14 lokaler.

Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 300 gäster, för att i nästa stund servera en konferenslunch eller en middag på The Bishops Arms.

Nu söker vi en servicestjärna till vår reception och konferensavdelning.

Som receptionist ansvarar du för att ge gästen bästa möjliga service och brinner för mötet mellan människor. Du kommer att arbeta i ett engagerat serviceteam i hotellets kärna och därmed få glädjen att vara våra gästers första kontakt och intryck av hotellet samtidigt som det är du som bär ansvaret för känslan när gästerna lämnar oss. Som receptionist har du en hög känsla för service och kvalitet samt ett starkt intresse till merförsäljning. Du ska motiveras av att vända utmaningar till möjligheter – ingen dag på ett hotell är den andra lik.

I arbetet som receptionist ingår sedvanligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och kassa, fakturering, bokningar både för individ och grupp samt allmän gästservice. Ovan arbetsuppgifter kan sammanfattas med att du behöver ha viljan till att ha många bollar i luften samtidigt som din service ut till gäst alltid ska prioriteras och hålla en hög nivå.

Arbetet i vår konferens består av förberedelse, planering och att skapa goda förutsättningar för konferenser och möten på vårt hotell. Till viss del ska du kunna administrera samt ta emot konferensbokningar men framförallt att guida och vara tillgänglig för våra gäster. Samarbetet med andra avdelningar ser vi som en självklarhet samt att du är aktiv i försäljningen och merförsäljningen av konferenser.

Kvalifikationer och personlighet

Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Du är lösningsorienterad och kreativ, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Vi vill arbeta med dig som är prestigelös, kan ge och ta feedback, du är en lagspelare som ser på jobbet med både ödmjukhet och glädje. Vi vill kontinuerligt utvecklas och hoppas att du vill vara med och tillsammans med oss driva hotellet framåt. Har du arbetat i Opera bokningssystem ser vi det som meriterande och även om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Praktisk information:

  • Arbetstider: Både dagtid och kvällstid
  • Omfattning: 50-70% eller mer.
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: caroline.axell@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Om Elite Stora Hotellet, Jönköping


I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet har precis genomgått en omfattande tillbyggnation och renovering och kommer därmed ha totalt 167 rum.

 


Fakta om tjänsten

Stad
Jönköping
Rekryterande chef
Sofia Karlsson
_