Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

INNESÄLJARE TILL ELITE HOTELS HUVUDKONTOR

Om tjänsten


Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr.  Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt familjeföretag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. Vi är en platt organisation där alla är med och bidrar varje dag. För oss är service och värdskap det bästa man kan arbeta med och något vi är oerhört stolta och glada över att göra varje dag. När vi söker nya kollegor letar vi alltid efter de som delar vår yrkesstolthet och vars hjärta slår extra mycket för att leverera genuin service och exceptionella gästupplevelser.

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag. Läs mer om vår historia här

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Rekryterande ledare 

Jag heter Rikard Berggren och är ansvarig för Elite Hotels Nationella Innesälj. Vi arbetar tillsammans för att utveckla försäljningen och säkerställa högsta möjliga kundbemötande för våra Hotellgäster. Inom Elite Hotels arbetar vi med ett närvarande ledarskap med individen och teamet i fokus. Vi vet att den absolut viktigaste tillgången ett företag kan ha är dess anställda. Därför lägger vi stort fokus på att du som individ skall trivas och utvecklas hos oss.

Att jobba på innesälj

Som Innesäljare är du ofta kundens första kontaktpunkt, vilket kräver att du kan förmedla tillit och expertis. Genom att vara lyhörd och förstå gästens önskemål säkerställer du att bokningen blir så bra som möjligt. Du överträffar gästens förväntningar genom att föreslå erbjudanden och produkter som gör hotellvistelsen extra minnesvärd.

Vem är du? 

Vi tror att du som söker denna roll passar in på följande:

 • Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål
 • Positiv inställning och tycker om att ge service i världsklass
 • Du trivs att arbeta med både telefon, mail och chatt
 • Strukturerad och har lätt för att se det övergripande perspektivet
 • Proaktiv i ditt arbetssätt och tycker om att ta ansvar

Din erfarenhet

 • Kundkontakt och Försäljning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Det är en fördel om du har arbetat inom Hotell

Det är meriterande om du har arbetat med försäljning över telefon, på hotell eller liknande, men det är i slutändan din personlighet och inställning som avgör.

Praktikaliteter:

 • Omfattning: 100% tillsvidare
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
 • Lön: Månadslön och säljbonus enligt överenskommelse
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rebecka Hedberg
Mail: rikard.berggren@elite.se
Telefon: 072-532 84 44

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotels huvudkontor


På Elite Hotels huvudkontor hittar du koncernstödjande funktionerna IT, Ekonomi, Talent Management, Sälj & Marknad. Elite Hotels är en decentraliserad organisation med självstyrande hotell och vi har som princip att vårt huvudkontor ska fortsatta vara en platt organisation som är flexibel och snabbfotad när hotellen behöver stöd och hjälp för att lyckas ännu bättre i sitt arbete.

 


Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
22 november
Sista ansökningsdatum
22 december
Rekryterande chef
Rikard Berggren
_