Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Försäljningsansvarig - Elite Hotels Göteborg

Om tjänsten


BRINNER DU FÖR AFFÄRER OCH HAR ETT STARKT DRIV?

Vi söker dig som är säljorienterad, orädd, engagerad och som har ett hjärta som klappar för försäljning.

Vi söker nu en driven säljare som ska driva in affärer till våra två anrika hotell i Göteborg, Elite Park Avenue Hotel och Elite Plaza Hotel samt koncernens övriga 37 hotell. Elite Park Avenue Hotel är ett av Sveriges mest framstående och välkända möteshotell och Elite Plaza Hotel är ett anrikt femstjärnigt hotell som välkomnar gäster från när och fjärran. Dina försäljningsinsatser kommer primärt att vara riktade mot grupp- och mötessegmentet, men du kommer även arbeta med affärer och relationer i våra övriga kundgrupper och segment.

Vi är ett entreprenörsbolag, vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, att du har ett öga för att hitta försäljningsmöjligheter, att du gillar att förhandla och att du har mycket eget positivt säljdriv. Du kommer att vara en av våra tre erfarna säljare i Göteborg och bli en viktig del av vår nationella säljkår bestående av ett 30-tal säljare från norr till söder. Vi ser gärna att du är yrkesmässigt aktiv i Göteborg i dag och att du har ett upparbetat affärsnätverk.

Vi är inget manualföretag utan det finns stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete vilket vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett mycket nära samarbete med dina säljkollegor, hotelldirektören, destinationens revenue managers, avdelningscheferna på hotellen, kollegorna i bokningen, konferensen och restaurangen samt våra partners.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att utveckla affärspartners och befintliga kunder, identifiera och vinna direkta affärer, göra nykundsbearbetning till större avtalsförhandlingar och upphandlingar.

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst och du rapporterar till hotelldirektören. Vi letar efter dig som har rätt drivkraft, personlighet och erfarenhet och du kommer att ha din placering på anrika Elite Park Avenue Hotel, Göteborg.

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan om det känns som att du kan vara rätt person för jobbet. Sista datum för ansökan är: 15 augusti, 2019.

Har du frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Camilla Nyman 0702 - 61 09 03 eller HR chef Henrik Carlsson 0708 - 20 66 66.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel ligger centralt i Göteborg på Avenyn intill Götaplatsen. Hotellet är en naturlig mötesplats med bar intill lobbyn. Restaurangen at PARK serverar utöver lunch och à la carte även hotellets härliga frukost samt mat och dryck till konferens och festvåningen.Den brittiskinspirerade puben The Bishop Arms erbjuder klassiska pubrätter samt ett brett sortiment av öl och whisky. Locatelli är nattklubben med cocktailbar och DJ. Hotellets gäster har även fri tillgång till gymmet och relaxavdelningen med bastu och pool.

 


Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Karin Krook
_