Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Ekonomiansvarig för Elite Hotels i Östergötland

Om tjänsten


När vår ekonom nu går vidare inom koncernen söker vi efter en självgående och engagerad ekonomiansvarig till våra två hotell i Östergötland; Elite Grand Hotel i Norrköping och Elite Stora Hotellet i Linköping.

Som ekonomiansvarig ansvarar du för en ekonomiavdelning med en ekonomiassistent där du är övergripande ansvarig för de två hotellens ekonomiska redovisning och rapportering. Du rapporterar direkt till hotelldirektören och ingår i företagets ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor driver strategiska frågor och mål för verksamheten. Dina viktigaste ansvarsområden kommer att vara upprättande av månadsbokslut, resultatuppföljning/ controlling samt budgetering. I rollen kommer du även arbeta med löpande redovisning samt att upprätta årsredovisningar.

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har några års erfarenhet av arbete i en liknande position. Du har med fördel arbetat med prognostisering, analys och budgetering men störst vikt lägger vi vid dina kunskaper inom redovisning då du kommer att arbeta med det från ax till limpa. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel och att du har erfarenhet och förmågan att snabbt sätta dig in i nya affärssystem. Tidigare arbete inom hotell och restaurang är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, självgående och ansvarstagande. Du har en stor egen drivkraft, är tydlig i din kommunikation och har förmågan att entusiasmera och engagera dina medarbetare samtidigt som du är noggrann och organiserad i ditt arbete. Vi ser även att du är prestigelös, hos oss hjälps vi åt med stort som smått.

Du är placerad i Norrköping och reser regelbundet till Linköping.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: kontorstid
  • Omfattning: heltid
  • Start: snarast
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anders Olsson, anders.olsson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Grand Hotel, Norrköping


Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

 


Fakta om tjänsten

Stad
Norrköping
Rekryterande chef
Henrik Carlsson
_