Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Ekonomi- och löneassistent

Om tjänsten


Elite Hotels of Sweden söker en ekonomi- och löneassistent till vår ekonomiavdelning i Stockholm. Du kommer att arbeta med löner, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar samt andra arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer och personlighet

Vi vill att du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå och erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Som person är du driven, ordningsam, noggrann och prestigelös. Du trivs både med att arbeta i grupp och med att ta eget ansvar. Om du har erfarenhet av vårt lönesystem Agda är det meriterande.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Kontorstid
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Snarast
  • Lön: Efter överenskommelse, bolaget har kollektivavtal.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Lars Djurberg, lars.djurberg@elite.se
  • Sista ansökningsdag: 15 mars 2019. Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja. Kedjan består av idag av 32 fyra- och femstjärniga hotell, varav sju ligger i Stockholm. I Elite Hotels ingår också pubkedjan The Bishops Arms med 41 pubar. Företaget ägs av grundaren Bicky Chakraborty.

Om Elite Hotels huvudkontor


På Elite Hotels huvudkontor hittar du koncernstödjande funktionerna IT, Ekonomi, Talent Management, Sälj & Marknad. Elite Hotels är en decentraliserad organisation med självstyrande hotell och vi har som princip att vårt huvudkontor ska fortsatta vara en platt organisation som är flexibel och snabbfotad när hotellen behöver stöd och hjälp för att lyckas ännu bättre i sitt arbete.

 


Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Lars Djurberg
_