Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Brinner du för gästupplevelser i världsklass?

Om tjänsten


Nu förstärker vi vårt team på Elite Hotel Ideon med tre spännande tjänster som sträcker sig över avdelningarna Inhouse sales, konferens och reception.

Vi söker dig som älskar att leverera gästupplevelser i världsklass, som vet att inhouse sales arbetet inte handlar om att vara en ordermottagare och som gillar att ha ett finger med lite över allt. Du har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, samt behåller fokus och glädjen även under högt tempo.

Du är bekväm med rollen att vara ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge gästen den bästa hotellupplevelsen. Stresstålighet och vana av att arbeta med många bollar i luften, tillsammans med bra initiativförmåga är en nödvändighet. För att bli en framgångsrik medarbetare hos oss, behöver du vara nyfiken, modig, engagerad i ditt arbete och ha ett hjärta som klappar för försäljning.

För att garantera en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen, inhouse sales och konferensen tillsammans med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att finna nya kunder och utveckla befintliga relationer till att identifiera och vinna direkta affärer samt att genomföra kundaktiviteter på såväl nya som befintliga kunder.

Du har öga för att se varje tillfälle till försäljning oavsett om det gäller att sälja en högre rumskategori, boka in en middag, sälja in ett after work mingel eller en bussbiljett till gästen som precis har checkat in. För dig är det lika naturligt att driva in nya affärer som att ta hand om våra befintliga gäster och se möjligheten i att ge dem ett mervärde under sin övernattning eller konferens.

Tjänsterna vi rekryterar för är:

  • Guest relation & Reception 80 %

I den här tjänsten så kommer du att varva arbetet i receptionen med att arrangera medlemskvällar, svara på gästkommentarer, ta hand om våra sociala medier m.m.

  • Inhouse sales & Reception 80 %

Du kommer att varva arbetet på Inhouse sales med att arbeta aktivt ute i receptionen.

  • Konferens & Inhouse sales 75%

Här fokuserar du det mesta av din tid på vår konferensavdelning. Du varvar bokning av konferenser med att vara konferensvärd/värdinna ute på golvet och ta hand om våra konfererande gäster.

Alla tjänsterna kommer att gå in i varandra och oavsett vilken tjänst du har så kommer du att kunna arbeta i receptionen, konferensen eller i inhouse sales när behov uppstår. Du kommer att vara en del av hotellets kommersiella team och ha ett nära samarbete med vår säljavdelning i Malmö/Lund.

Ett plus är om du har kunskaper i bokningssystemet OPERA och erfarenhet av försäljning. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande arbetstider dag, kväll och helg.
  • Omfattning: 75-80%
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Camilla Blomqvist på 046-287 11 00 eller camilla.blomqvist@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inredda och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

 


Fakta om tjänsten

Stad
Lund
Rekryterande chef
Camilla Blomqvist
_