Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vi söker PIZZABAGARE till Paolos Helsingborg

Om tjänsten


Vill du vara en del i vårt team? Älskar du matupplevelser och service och sätter du gästen i första rummet? Då kan det här vara jobbet för dig!

Elite Hotel Mollberg är centralt beläget i Helsingborg med tre härliga restauranger och 131 hotellrum. Vår restaurang Paolos har ca 100 sittplatser. Här serveras fika, lunch, och middag - allt efter gästernas önskemål.

Vi skall tillsammans skapa Helsingborgs mest attraktiva mötesplats, Vi anställer därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga.

Vi söker dig, en erfaren pizzabagare med passion för yrket och matlagning, som gillar ordning och reda, gillar när det är mycket att göra och att jobba tillsammans för ett erbjuda bästa möjliga gästupplevelse.


JOBBET

  • Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande pizza och pasta.
  • Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder.
  • Du skall kunna kommunicera på svenska alt engelska.

TALANGEN

  • Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
  • Du har dokumenterad erfarenhet som pizzabagare
  • Du är en lagspelare
  • Du har mycket energi, mod och begeistring


DET FINSTILTA

Startar efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom hotell.

Ansök online och om du har några frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig till Silvester Mujkic, Food & Beverage Manager: 070-8348355

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollberg, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Helsingborg
Rekryterande chef
Silvester Mujkic
_