Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Sous Chef till Elite Palace Hotell

Om tjänsten


Är du vår nya Sous-chef?


Då är du en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Vi ser att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar. Hos oss på Elite Palace Hotel så söker vi dig som känner sig bekväm i en internationell miljö då vi är stolta över att både våra gäster och kollegor kommer från hela världen. Du bör vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att utnyttja detta i ditt arbete ser vi som viktigt. För att lyckas med detta ser vi att du är modig, prestigelös och delar Elites värderingar!


Vad är din roll?


Som ledare hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet att jobba mot samma mål –Gästen! Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda - inspirera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att utmanas i att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som kräver att prognostisera, planera och bemanna utefter detta. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid men vid vissa tillfällen också kväll. I dina arbetsuppgifter ingår bla. Lunch, a la carte, konferensmatlagning och catering.Vad har du med dig?

Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet Mat och dryckeskunskap Kunskaper i Officepaketet Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Kunskaper i engelska (tal) är meriterande.Tjänsten är 100% och en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Du rapporterar till Food & Beverage Manager.Vid behov av boende, om du söker utifrån Stockholm, så finns det en chans att vi kan hjälpa till med detta.Vid frågor om tjänsten tveka inte att kontakta helmut.schwabe@elite.se eller telefon 070-311 72 72.Vi ser framemot att höra från dig, Lycka till önskar Helmut & Teamet!Om Elite Palace Hotel, Stockholm


Elite Palace Hotel hittar ni i Vasastan, 5 minuters promenad från tunnelbanan vid St. Eriksplan och Odenplan. I hotellet finns 284 hotellrum, gastropuben the Bishops Arms samt Actic Elite Gym. Flygbussen till Arlanda stannar 200 meter från hotellet vid hållplats Norra Stationsgatan.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Helmut Schwabe
_