Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Sous Chef på artonnittiosju

Om tjänsten


Vem lagar du mat för och hur är du med och påverkar framtiden? Att arbeta inom besöksnäringen handlar om gemenskap, samarbete och glädje – och alltid med huvudpersonen i åtanke – våra gäster!

Välkommen till artonnittiosju!

I vårt öppna kök kan du prata med alla våra kockar och vi visar gärna upp tillagningen av just din råbiff. Vi vill att du ska känna samma glädje för mat och dryck som vi gör. Vår matlagning sker med eftertanke, vi jobbar med rena smaker, små överraskningar som är till för att inspirera, fina råvaror och naturligtvis är allt anpassat efter säsong och tillgång. Alla våra rätter kan beställas som hel- eller halv, just för att du ska få välja till istället för att välja bort. Vi skapar enkelt avsmakningsmenyer och älskar att skapa nytt i allt. Beställ in en massa halvor och smaka tillsammans – delad glädje är dubbel glädje!

Nu söker vi en inspirerande Sous Chef som vill ansluta till oss och vara en del av artonnittiosju. Vi söker dig som vill vara en del av ett team för att skapa något unikt, med hög kvalité där gästens upplevelse alltid är i centrum. Du ska brinna för skapandet, för att arbeta tillsammans med andra och för kreativitet i stunden.

Du kommer att få arbeta i en inspirerande miljö, nära kollegor både i servering, på konferens och i reception. Du arbetar dag och kväll samt med servering i alla möjliga former, vår miljö innebär också att du arbetar i ett öppet kök. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, i varje rätt, skapa något som är till glädje för våra gäster. Utöver detta ingår sedvanligt köksarbete med en naturlig ansvarsfördelning vad gäller köksekonomi.

Kvalifikationer och personlighet
Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Vi ser proaktiva personer som värderar kvalité i det vi gör och som känner en stolthet i varje tallrik som går ut till våra gäster. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.

 • Du har minst tre års erfarenhet från arbete som kock inom restaurang
 • God kunskap, erfarenhet av och förståelse för köksekonomi
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning

Du är lösningsorienterad och kreativ, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har dessutom en stark vilja för att jobba tillsammans då du vet att det alltid ger det bästa resultatet. Du har ett intresse för helheten och en vilja att förstå hur du i din roll påverkar gästens helhetsupplevelse hos oss.

Utöver allt det – vad lovar vi dig?
Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling, initiativtagande och nya idéer – det är grunden för en plats där människor vill vara och det tror vi på!

Så nu är bara frågan – ses vi i höst?

Praktikaliteter:

 • Omfattning: 100%
 • Start: 2019-08-19
 • Lön: Enligt ök
 • För frågor om tjänsten kontakta: Fredrik Gidlund, Kökschef, fredrik.gidlund@elite.se
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Mimer, Umeå


I april 2016 öppnade detta unika hotell upp sina dörrar i centrala Umeå, där flygbussen stannar precis utanför. Den vackra byggnaden har anor från tidigt 1900-tal och har nu blivit ett kvalitetshotell med hög standard i typisk Elite-anda.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


 1. Har en genuin passion för mat och dryck
 2. Är uthållig och stresstålig
 3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
21 maj
Stad
Umeå
Sista ansökningsdatum
31 juli
Rekryterande chef
Fredrik Gidlund
_