Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock till Elite Park Hotel / Växjö konserthus

Om tjänsten


Nu söker vi en ny kock till Elite Park Hotel

Som kock på Elite Park Hotel/Växjö Konserthus arbetar du med både små och stora volymer. Här finns à la carte restaurangen Teaterparken som servar våra hotellgäster, konsertbesökare och mindre grupper. Uppe i Konserthuset har vi möjlighet att servera större volymer, upp till 800 personer. Det handlar t ex om konferensluncher, konferensmiddagar, finare banketter, julbord och mingelkvällar. Vi har ett väl sammansvetsat och erfaret köksgäng som lagar all mat från grunden. Vi är kravcertifierade och arbetar mycket med både ekologiskt och närodlat. Vi söker dig som har en brinnande passion för matlagning och som har några års erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Kontakt

Frågor besvaras av kökschef Johan Nihl, tfn 010-5832398 johan.nihl@elite.se

Ansökan

Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsterna kommer att tillsättas få fort vi hittar rätta kandidater.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Park Hotel, Växjö


Hotellet ligger i den lummiga Teaterparken i centrala Växjö, bara några minuters promenad från Centralstationen. Här erbjuds gratis Wi-Fi och rum med kabel-TV. Elite Park Hotels ljust inredda rum har skrivbord och badrum med dusch. Här finns även en minibar och en vattenkokare. Vissa rum har kvalitetssängar från Hästens. I den avkopplande miljön på Restaurang Teaterparken serveras nyskapande nordiska rätter gjorda på ekologiska råvaror. I baren kan du beställa uppfriskande drycker. I hotellets bubbelpool och bastu har du möjlighet att koppla av. Du har också möjlighet att träna på Nordic Club som ligger 5 minuters promenad från hotellet. Den omgivande parken erbjuder en rogivande miljö. Växjö Konserthus ligger alldeles intill hotellet. Till Växjö Teater är det bara 50 meter.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
7 juli
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
31 augusti
Rekryterande chef
Johan Nihl
_