Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock sökes till Elite Plaza Hotel

Om tjänsten


Kock till Elite Plaza Göteborg

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja, med ett trettiotal hotell från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition.

Om tjänsten som kock på Elite Plaza Göteborg
Nu söker vi en kreativ och driftig kock som kan och vill vara med att utveckla vår restaurangverksamhet på Elite Plaza Hotel i Göteborg. Även utvecklingen av konferensmåltider, frukost och á la carte är en viktig del av verksamheten. Vi serverar både lunch, a la carté samt bedriver konferensverksamhet med dagliga konferenser. Vi har även en barmeny i vår Plaza bar och lagar dessutom maten till vår pub The Bishop Arms.


Vi söker dig som..
Du är noggrann, arbetsam och ambitiös och har erfarenhet från att arbeta i restaurangkök, Du tycker om att arbeta i team och är van att arbeta med höga krav, du är kreativ och har ett intresse för god mat och service.

Kontaktperson för frågor
För frågor om tjänsten, kontakta Köksmästare David Reis tel: 031-720 40 00 eller 0739-122488

Anställningsform
Fast, tillsvidareanställning erbjuds.
Tillträde
Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Lön
Enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan!

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Hof ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
26 januari
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
30 juni
Rekryterande chef
Nicklas Stenström
_