Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock sökes till Elite Hotel Ideon Lund

Om tjänsten


Nu söker vi en erfaren kock till Elite Hotel Ideon i Lund. Vi utlovar ett stimulerande arbete i en trivsam miljö.


Du bör ha flerårig erfarenhet från köksbranschen, goda kunskaper i råvaruhantering och menysammansättning. Dessutom bör du med lätthet kunna, strukturera, planera och organisera din arbetsdag. Arbetsuppgifterna är varierande då restaurangen även bistår hotellets konferensverksamhet. Arbetet kräver ett tätt samarbete med övriga inom organisationen och vi ser det som en självklarhet att du är gästorienterad.

Lön: Lön enligt avtal

Erfarenhet: 5 års erfarenhet krävs

Tillträde: Snarast

Anställning: Tillsvidare

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inredda och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Lund
Rekryterande chef
Tobias Jilsmark
_