Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock på helger och för stora beställningar

Om tjänsten


Är du kock som sysslar med något annat till vardags eller läser du kanske till att bli kock?

Vi söker nu kockar som vill arbeta helger samt för större beställningar mitt i veckan. Du behöver ha erfarenhet från tidigare arbete som kock eller liknande, alternativt utbildning till yrket.

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.

Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Vi vill att du delar våra värderingar – så du är:

 • Ödmjuk och nyfiken – du vill utvecklas
 • Självgående och tar egna initiativ
 • Stark teamplayer

Praktikaliteter:

 • Arbetstider: Kväll och helg
 • Omfattning: Varierande
 • Start: Så snart som möjligt
 • Lön: Timlön eller månadslön beroende på kontrakt
 • För frågor om tjänsten kontakta: Fredrik Gidlund, fredrik.gidlund@elite.se, 070-3066286
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Mimer, Umeå


I april 2016 öppnade detta unika hotell upp sina dörrar i centrala Umeå, där flygbussen stannar precis utanför. Den vackra byggnaden har anor från tidigt 1900-tal och har nu blivit ett kvalitetshotell med hög standard i typisk Elite-anda.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


 1. Har en genuin passion för mat och dryck
 2. Är uthållig och stresstålig
 3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
10 augusti
Stad
Umeå
Sista ansökningsdatum
15 september
Rekryterande chef
Fredrik Gidlund
_