Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

ELITE STORA HOTELLET ÖREBRO SÖKER SOUSCHEF

Om tjänsten


Vi söker en souschef

Elite Stora Hotellet Örebro söker en souschef till vår växande verksamhet på Slottskällaren, Paolo´s, The Bishops Arms samt festvåningsverksamhet på hotellet och Örebro Slott.

Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet från arbete i à la carte kök.

Du skall ha goda ledaregenskaper och leda på ett tydligt och ödmjukt sätt. Du bör ha ett genuint intresse för matlagning och råvaror samt kunna arbeta lika bra i team som självständigt. Vi tror att du, precis som vi, uppskattar högt tempo och en god stämning på jobbet. Dokumenterade kunskaper inom livsmedel och hygien är ett krav.

Som souschef ska du besitta kunskap om klassisk matlagning och även ha ett nytänk för modern à la carte. Det är mycket meriterande om du har arbetat som souschef tidigare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, utmanande och utvecklande.

Arbetsuppgifter

Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med vår köksmästare.

Ansvara för att vi håller överenskommen kvalité och god lönsamhet. Ansvara för att inventering och egenkontroll utförs vid fasta tidpunkter. Aktivt delta i menyplanering, utvecklings- och förbättringsarbete. Genomföra dagliga genomgångar med servis- och hovmästare. Vid köksmästarens frånvaro ansvara för den dagliga bemanningen utefter överenskomna ramar. Arbetstiderna är varierande med både dagtid och kvällar samt helger.


Tjänsten är 100%. Provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi kan hjälpa till att förmedla kontakt till boende. Intervjuer sker löpande.

Ansökan och frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Johan Aronsson: johan.aronsson@elite.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Stora Hotellet, Örebro


I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
5 juli
Stad
Örebro
Sista ansökningsdatum
5 augusti
Rekryterande chef
Fredrik Thorsvret
_