Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Är du vår Sous-Chef?

Om tjänsten


Vi på Elite Palace Hotel söker en ny kollega som gillar att jobba i en internationell miljö då vi har både gäster och medarbetare från hela världen.

Som en i teamet i vårt kök ska du gilla ett högt tempo, ta initiativ, vara flexibel och är du dessutom trendmedveten och gillar att få påverka så är du perfekt för oss.
Att vara sous-chef hos oss innebär också att du tar hand om ditt team och inspirerar dem till att leverera den bästa upplevelsen till våra gäster. Fokus ligger på matupplevelsen såväl som lunch, à la carte, konferensmiddagar och vår Bishopsmeny.

Vad kräver vi mer för rollen

Relevant utbildning/ 5 års erfarenhet. Svenska eller engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en heltidstjänst mestadels dagtid mån- fre, kvällar kan förekomma.
Du rapporter till vår köksmästare.

Vi ser framemot din ansökan.

Om Elite Palace Hotel, Stockholm


Elite Palace Hotel hittar ni i Vasastan, 5 minuters promenad från tunnelbanan vid St. Eriksplan och Odenplan. I hotellet finns 284 hotellrum, gastropuben the Bishops Arms samt Actic Elite Gym. Flygbussen till Arlanda stannar 200 meter från hotellet vid hållplats Norra Stationsgatan.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
1 april
Rekryterande chef
Johan Stjernström
_