Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

HR- och Löneansvarig till Elite Hotels Lund och Malmö

Om tjänsten


Till våra fyra hotell i Lund och Malmö söker vi dig som vill ansvara för vår löneadministration och HR – frågor. Rollen är en kombination av personal- och löneadministration och ekonomiarbete.

Elite Hotels har fyra förstklassiga hotell i regionen som du arbetar med; Elite Hotel Ideon i Lund, Elite Hotel Esplanade, Elite Plaza Hotel och Elite Hotel Savoy i Malmö.

Som HR- och Löneansvarig kommer du ha en mycket viktig roll i vårt personal- och ekonomiarbete. Du ansvarar för de system vi använder oss av både vad gäller lön och bemanningsplanering. Elite Hotels är medlemmar i Visita och följer kollektivavtalen med HRF och Unionen där vi förutsätter du har goda kunskaper, både för ditt eget arbete men också förmedlar kunskap i organisationen. Du är den naturliga kontakten för personal- och lönefrågor, samt frågor kring anställningsavtal för hotellens cirka 150 medarbetare. Du samordnar arbetet inom rekrytering och följer upp vårt arbete kring medarbetarsamtal och kompetensutveckling. Du är aktiv och drivande i arbetet med Systematiskt Arbetsmiljöarbete. Utöver de personaladministrativa arbetsuppgifterna bistår du vid behov vår Ekonomichef med löpande bokföringsarbete.

Du är en del av teamet som arbetar med ekonomi för Lund och Malmö där du rapporterar till en av våra Hotelldirektörer. Din fysiska arbetsplats är på Elite Hotel Ideon i Lund. Du kommer att ingå i ledningsgrupperna för Lund och Malmö, där vi tillsammans driver strategiska mål och utveckling av våra hotell och restauranger.

Vi söker dig som är en lagspelare med ansvarskänsla, initiativförmåga och integritet samt är ordningsam, analytisk och har ett stort intresse för HR och löneadministration.  Vi tror att du är utbildad inom ekonomi, löneadministration, HR eller motsvarande.  Du har några års erfarenhet av liknande uppgifter. Tidigare erfarenhet inom hotell och restaurang är meriterande.

Praktikaliteter:

  • Omfattning: 100%
  • Start: enligt överenskommelse
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Hotelldirektör Nina Lund 0709123541 eller Hotelldirektör Henric Carlsson 0738138007
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Hotellet erbjuder 178 smakfullt inredda hotellrum och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till wifi och hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

 


Fakta om tjänsten

Stad
Lund
Rekryterande chef
Nina Lund
_