Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Teknisk chef

Om tjänsten


Som teknisk chef ansvarar du för fastigheten och dess inventarier och ser till att de håller högsta standard. Du ansvarar för praktisk drift och skötsel av hela fastigheten, interiör och exteriör.

Du är noggrann och har en helhetssyn med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du leder förändringar, är flexibel och lösningsorienterad istället för att se problem.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du förstå att samarbete är A och O och dessutom vara prestigelös och inte vara rädd för att kavla upp ärmarna. Ett ekonomiskt intresse och erfarenhet av budgetarbete är en förutsättning för att kunna axla rollen som teknisk chef.

Du är med och säkerställer funktion och kvalitet på hotellet, både inredning och fastighet. Du samarbetar med myndigheter samt att du har ett nära samarbete med av fastighetsägaren utsedd förvaltare.


Vi söker dig som har

Erfarenhet från liknande tjänst.

Förståelse för ekonomi och erfarenhet av budgetansvar.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Goda datakunskaper.


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dagtid
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Så snart som möjligt
  • För frågor om tjänsten kontakta: Anna Brams
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel ligger centralt i Göteborg på Avenyn intill Götaplatsen. Hotellet är en naturlig mötesplats med bar intill lobbyn. Restaurangen at PARK serverar utöver lunch och à la carte även hotellets härliga frukost samt mat och dryck till konferens och festvåningen.Den brittiskinspirerade puben The Bishop Arms erbjuder klassiska pubrätter samt ett brett sortiment av öl och whisky. Locatelli är nattklubben med cocktailbar och DJ. Hotellets gäster har även fri tillgång till gymmet och relaxavdelningen med bastu och pool.

Om att arbeta inom fastighet


Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.
Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Passar dig som


  1. Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  2. Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  3. Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  4. Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
30 november
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
14 december
Rekryterande chef
Anna Brams
_