Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Innesäljavdelning grupp & konferens, Stockholm

Om tjänsten


Vill du arbeta i Stockholms främsta innesäljsgrupp? Har du drivet att vinna affärer och förmågan att bygga långsiktiga relationer samtidigt som du är strukturerad och noggrann? Då kan du vara den vi söker!

Elite Hotels har 7 hotell i Stockholm med över 50 fantastiska konferenslokaler. Vi söker nu dig som vill vara med i Stockholms främsta innesäljavdelning för grupp och konferens.

Dina huvudsysslor kommer vara att aktivt driva affärer in gällande grupp och konferens till våra Stockholmshotell, kontinuerlig uppföljning samt vara rådgivare till våra kunder och samarbetspartners. Vi tillsammans skapar en drivande innesäljfunktion där vi sätter stort fokus på att ha roligt, nå uppsatta mål och vara en del av Stockholms vassaste innesäljgrupp.

  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Elite Hotels huvudkontor i Stockholm
  • Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Om du går igång på att ge det där lilla extra i service, ha många bollar i luften och att ha roligt på jobbet, hör av dig nu!


Om Elite Hotels huvudkontor


På Elite Hotels huvudkontor hittar du koncernstödjande funktionerna IT, Ekonomi, Talent Management, Sälj & Marknad. Elite Hotels är en decentraliserad organisation med självstyrande hotell och vi har som princip att vårt huvudkontor ska fortsatta vara en platt organisation som är flexibel och snabbfotad när hotellen behöver stöd och hjälp för att lyckas ännu bättre i sitt arbete.

Att jobba på Bokning


Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.

Passar dig som


  1. Är lyhörd
  2. Är säljinriktad
  3. Har god problemlösningsförmåga

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Johanna Pettersson
_