Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Teaterparken

  • Restaurang Teaterparken på Elite Park Hotel
Teaterparken



Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk, nordisk meny med moderna inslag. Vi lagar all vår mat från grunden, inga halvfabrikat används. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och använder mycket närproducerad mat, dessutom är vi även KRAV-certifierade. Vår köksmästare, Johan Nihl, och hans personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov. Vårt matavfall återvinns till biogas som driver stadsbussarna i Växjö.

Varmt välkommen till en måltid som tar hand om både hjärta och själ!

Boka bord på 0470-70 22 56.

Öppettider


Affärslunch
Måndag-fredag: 11.30–13.30

Kvällsöppet
Måndag–lördag:17.00–22.30 (köket stänger 22.00)

 

Hitta hit



Menyer


FÖRRÄTTER

Krämig skaldjurssoppa med örtsvängda kräftstjärtar, crudité på rotfrukter och fänkål samt krutonger
119:-/159:-

Sockersaltad lax med dillemulsion, variationer på blomkål samt rågchips
139:-

 

VARMRÄTTER

Halstrad spöfångad gös från Åsnen, KRAV-morötter bakade med brynt smör serveras med vittvinsås smaksatt med stenbitsrom samt kokt potatis
229:-

Bakad fläsksida från Olinge gård serveras med grönkål och äpple, skysås smaksatt med Calvados samt sockerstekt potatis
199:-

Hängmörad ryggbiff från Österlen, serveras med brysselkål och krämig grönpepparsås samt pommes Anna
239:-

Husets hamburgare på högrev med cheddarost och bacon på briochebröd serveras med karamelliserad lök, dragonmajonäs samt pommes
169:-                    

Romansallad med rostad broccoli samt dressing på västerbottenost serveras med örtbakad kycklingfilé och rågkrutonger (går även att få vegetarisk med Halloumiost) 159:-

Gnocchi med smulstekt salsicca, salviarostad pumpa samt grönkål och riven parmesanost (går även att få vegetarisk)
169:-

Pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor
129:-

Klassisk räkmacka                
149:-

 

DESSERTER

Kompott på höstäpple, serveras med valnötter samt glass på brynt smör och rostad sockerkaka
99:-

Chokladfondant med hallonsorbet, minimaränger samt färska bär
89:-

Ekologisk tryffel
15:-

 

Förrätt
Sockersaltad lax med dillemulsion, variationer på blomkål samt rågchips

Varmrätt
Hängmörad ryggbiff från Österlen, serveras med brysselkål och krämig grönpepparsås samt pommes Anna

Dessert
Chokladfondant med hallonsorbet, minimaränger samt färska bär

Kaffe

Varmrätt 229:-
Två rätter 299:-
Tre rätter 379:-

Romansallad med rostad broccoli samt  dressing på västerbottenost serveras med örtbakad kycklingfilé och rågkrutonger (går även att få vegetarisk med Halloumiost)
185:-

Klassisk räkmacka
185:-

Inklusive ett glas vin, 33cl öl III eller alkoholfritt alternativ.

_