Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Teaterparken

  • Restaurang Teaterparken på Elite Park Hotel
Teaterparken



Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk, nordisk meny med moderna inslag. Vi lagar all vår mat från grunden, inga halvfabrikat används. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och använder mycket närproducerad mat, dessutom är vi även KRAV-certifierade. Vår köksmästare, Johan Nihl, och hans personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov. Vårt matavfall återvinns till biogas som driver stadsbussarna i Växjö.

Varmt välkommen till en måltid som tar hand om både hjärta och själ!

Boka bord på 0470-70 22 56.

Menyer


FÖRRÄTTER

Råstekt grön sparris med hyvlad parmesan och brynt citron samt emulsion på vårens första granskott och husets fröknäcke
99:-

Halstrad pilgrimsmussla med grönärtpure, sallad på sojabönor, friterad matjesill samt yoghurt smaksatt med yuzu
139:-

 

VARMRÄTTER

Rödingfilé bakad med nässelsmör, risotto bianco, serveras med salsa Liguria samt rostade KRAV morötter
229:-

Kotlett av spädgris samt husets egna fläskkorv serveras med potatisterrin och smörstekt sparris samt sky smaksatt med granskott
239:-

Hängmörad entrecôte från skånska gårdar, husets ramslöksbearnaise, säsongens smörsvängda primörer samt potatisrösti
249:-

Husets hamburgare på högrev med cheddarost och bacon på briochebröd serveras med karameliserad och rostad lök, tryffelmajonnäs samt pommes
169:-

Krispig grönsallad med varmrökt lax och grön sparris serveras med krämigt ägg från Linnebjörke gård samt dressing smaksatt med citron och fläder (går även att få vegetarisk med Halloumiost)
169:-

Risotto Primavera med Salsa Liguria samt Stensåkras färska fänkålssalsiccia (går även att få vegetarisk)
189:-

Pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor
129:-

Klassisk räkmacka
149:-

 

DESSERTER

Variation på rabarber serveras med husets vaniljglass, jordgubbar samt rostad choklad
99:-

Creme brûle med säsongens färska bär
79:-

Ekologisk tryffel
15:-

 

Förrätt
Råstekt grön sparris med hyvlad parmesan och brynt citron samt emulsion på vårens första granskott och husets fröknäcke

Varmrätt
Kalventrecote från skånska gårdar, husets ramslöksbearnaise, säsongens smörsvängda primörer samt potatisrösti

Dessert
Creme brûle med säsongens färska bär

Kaffe

Varmrätt 229:-
Två rätter 299:-
Tre rätter 389:-

Krispig grönsallad med varmrökt lax och grön sparris serveras med krämigt ägg från Linnebjörke gård samt dressing smaksatt med citron och fläder
(går även att få vegetarisk med Halloumiost)
185:-

Klassisk räkmacka
185:-

Inklusive ett glas vin, 33cl öl III eller alkoholfritt alternativ.

Öppettider


Affärslunch
Måndag-fredag: 11.30–13.30

Kvällsöppet
Måndag–lördag:17.00–22.30 (köket stänger 22.00)

 

Hitta hit


_