Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Teaterparken

  • Restaurang Teaterparken på Elite Park Hotel
Teaterparken



Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk, nordisk meny med moderna inslag. Vi lagar all vår mat från grunden, inga halvfabrikat används. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och använder mycket närproducerad mat, dessutom är vi även KRAV-certifierade. Vår köksmästare, Johan Nihl, och hans personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov. Vårt matavfall återvinns till biogas som driver stadsbussarna i Växjö.

Varmt välkommen till en måltid som tar hand om både hjärta och själ!

Boka bord på 0470-70 22 56.

Menyer


FÖRRÄTTER

Gratinerad havskräfta serveras med brynt smöremulsion, brynt citron samt blomkålspuré och smörstekt levainbröd
149:-

Gravad oxfilé med kräm på höstens svampar, vinaigrette på svarta vinbär och aska på purjolök samt rotfruktsmusli
139:-

 

VARMRÄTTER

Sockersaltad torskrygg, serveras med variation på blomkål samt friterad buljongpotatis och blåmusselskum
249:-

Kvällens långtidsbrässerade kött från Erik i Pilås serveras med krämig kantarellsås, krispig grönkål samt mandelpotatispuré och kvällens päron
229:-

Örtstekt lammfilé toppat med chorizosmör, serveras med vitlöksrostade betor från EKO backen, hasselbackspotatis bakad med parmesan och örter samt rödvinssky
239:-

Husets hamburgare på högrev med cheddarost och bacon på briochebröd serveras med stekt och rostad lök, tomat, sallad samt pommes
169:-

Sallad med kallrökt lax och ekologiska betor från EKO backen, serveras med dressing på getost samt råmarinerad KRAV morot
159:-

Chitarraspagetti med krämig sås på höstens svampar, strimlad ryggbiff samt confiterad cocktailtomat (går även att få vegetarisk)
169:-

Pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor
139:-

Klassisk räkmacka
149:-

 

DESSERTER

Choklad ganache tart med salt karamellglass, chokladjord samt blåbär
99:-

Vaniljpannacotta med äppelgelé samt torkade äpplen och sockerkakskrutonger smaksatta med kanel
89:-

Ekologisk tryffel
15:-

 

Förrätt
Toast Skagen med krispig sallad och örtolja

Varmrätt
Kvällens långtidsbrässerade kött från Erik i Pilås serveras med krämig kantarellsås, krispig grönkål samt mandelpotatispuré och kvällens päron

Dessert
Vaniljpannacotta med äppelgelé samt torkade äpplen och sockerkakskrutonger smaksatta med kanel

Kaffe

Varmrätt 229:-
Två rätter 299:-
Tre rätter 389:-

Chitarraspagetti med krämig sås på höstens svampar, strimlad ryggbiff samt confiterad cocktailtomat (går även att få vegetarisk)
195:-

Klassisk räkmacka
195:-

Inklusive ett glas vin, 33cl öl III eller alkoholfritt alternativ.

Öppettider


Affärslunch
Måndag-fredag: 11.30–13.30

Kvällsöppet
Måndag–lördag:17.00–22.30 (köket stänger 22.00)

 

Hitta hit


_