Glömt lösenord?
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter

Våra hotell i Umeå

Upptäck våra hotell i Umeå och bo centralt med närhet till stadens stora utbud av shopping, restauranger och aktiviteter. Besök en av stadens bästa restauranger eller upplev naturen runt omkring. Här finns gott om aktiviteter för den som vill utforska Norrlands vackra landskap och njuta av lugnet, men även för den som vill spendera tid i Umeås trevliga stadskärna med mysiga restauranger och aktiviteter för alla åldrar. Läs mer

Umeå kallas för Björkarnas stad och ligger vacker beläget intill Umeälven. Staden har tidigare utnämnts till Europas kulturhuvudstad och har ett gediget utbud av museum, konst och modern arkitektur.  

Med smidiga tågförbindelser når du enkelt staden både från norr och söder. Dessutom kan du ta färjan hit från Vasa i Finland, eller varför inte flyga till Umeå Airport som ligger endast 10 minuters bilresa bort från stadskärnan.

På Elite Hotel Mimer bor du centralt, nära Umeå centralstation och ett stenkast från stadens shopping- och restauranggator. Passa på att boka ett restaurangbesök i samband med din vistelse hos oss eller var spontan och se vad som passar dig väl på plats.

Umeå är trevligt besöksmål året runt. På sommaren arrangeras flera konserter som lockar såväl lokalbefolkning som långväga gäster. Dessutom finns det gott om fina vandringsleder och naturupplevelser på nära avstånd från stadskärnan. Vintertid kan du åka hundspann, åka skridskor på Tavelsjön, ta en tur på längdskidor eller åka utför på Budberget. Inte minst, kan du ta chansen att få uppleva norrsken, ett storslaget naturfenomen som du inte vill missa.

Skulle du ha otur med vädret under ditt besök i Umeå så kan du alltid ta med familj eller vänner till Navet, Umeås upplevelsebad, besöka ett museum eller utforska Umeås shoppingutbud. I Umeå finns något att göra för alla, oavsett om du reser hit med jobbet, med din familj eller under din romantiska weekend med din partner. Välkommen att boka din nästa upplevelse i Umeå med oss.

Upplev våra hotell

Elite Hotel Mimer, Umeå

Skolan har förvandlats till ett hotell med egen historia

Betyg: 8,87/10
  • 4-stjärnigt hotell
  • 139 rökfria rum
  • Restaurang Artonnittiosju
  • 24 h reception
  • Vackert läge i centrala Umeå
  • Gym & relax
  • Unik bankettsal från 1897
  • Miljöcertifierat
Fr. 846 SEK/natt
Läs mer om hotellet