e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell i Stockholm erbjudanden

Maximera din hotellupplevelse när du upptäcker Stockholm med ett av våra fantastiska erbjudanden. Vi har satt ihop flera erbjudanden med våra hotell i Stockholm där du bäst för att upptäcka denna vackra stad. Det finns garanterat ett som passar oavsett om du reser själv, med familj, partner eller vänner.

 

Fantastiska erbjudanden på våra hotell i Stockholm

Den som ännu inte har upplevt Stockholm har verkligen missat något. Staden är den perfekta mixen av kultur, shopping och god mat. När du bokar med oss på Elite Hotels kan du välja mellan sju olika hotell som är spridda runt om i staden:

 • Elite Hotel Adlon
 • Elite Hotel Arcadia
 • Elite Hotel Carolina Tower
 • Elite Eden Park Hotel
 • Elite Hotel Marina Tower
 • Elite Palace Hotel
 • Elite Hotel Stockholm Plaza

 

Ta en titt på våra fördelaktiga hotellerbjudanden i Stockholm som kombinerar övernattning med sköna spa-upplevelser, middagar och nöjen.

Bo på ett av våra hotellerbjudanden i Stockholm

Att bo på ett Elite Hotels i Stockholm betyder att du alltid har storstadslivet utanför dörren. Oavsett om du föredrar Östermalm eller Vasastan bor du lyxigt och bekvämt hos oss. Med ett av våra erbjudanden kan du både spara pengar och ta del av allt som Elite Hotels har att erbjuda. Varför inte ta med din partner på en härlig spaweekend där ni avnjuter lyxiga behandlingar och kopplar av i vår relaxavdelning? Eller njut av en kulinarisk weekend med middag på någon av våra restauranger och pubar.

Detta ingår alltid när du bokar ett av våra hotell i Stockholm på erbjudande:

 • Parkering
 • Stor och inbjudande frukostbuffé
 • Rökfria och rymliga rum
 • Trevlig och hjälpsam personal

Hitta ett hotell i Stockholm mer våra erbjudanden

Låt oss på Elite Hotels göra din vistelse till något alldeles extra. Håll koll på våra erbjudanden i Stockholm och välj det som du tycker passar bäst. Vi ser fram emot att välkomna dig!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-04)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   826 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka
_