Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Stockholm

Bergrummet leksaks- och seriemuseum

Bo på något av våra härliga hotell i Stockholm och besök leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen.

  • Biljetter till Leksaksmuseum
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 1712 SEK/Natt

Om erbjudandet

Ta fram barnasinnet och besök det nya leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen i Stockholm. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med entrébiljetter för hela familjen samt övernattning och en härlig frukostbuffé på något av våra sju hotell i Stockholm.

Bergrummet med utställningen Tidö Collection of Toys & Comics är en magisk plats för alla som gillar leksaker och serietidningar. Här får du upptäcka leksaker från 1600-talet fram till nu. Tro bara inte att det är en dammig samling med gamla leksaker, utställningen använder ny digital teknik, färg, form och aktiviteter för att anpassa innehållet efter besökarnas olika åldrar. Ett besök på Bergrummet lockar fram det inre barnets upptäckarglädje och kanske väcker det även lite nostalgi hos generationen som lekte med leksaker före digitaliseringen.

Utöver omkring 40 000 leksaker finns en fantastisk samling med serier från både svenska och utländska konstnärer. Kalle Anka, Karl-Alfred, Stålmannen och Betty Boop för att nämna några.

Beroende på familjens ork och barnens ålder finns det mycket att upptäcka på Skeppsholmen. Det finns plats att leka, springa, hoppa, promenera eller besöka fler museer, till exempel Moderna Museet, ArkDes eller Östasiatiska Museet. Restauranger och caféer finns det gott om, inklusive på leksaksmuseet. Ett tips, om vädret tillåtet, är att ta med en pick-nick och njuta av utsikten över Gamla Stan och Kungliga Slottet.

Buss 65 från Cityterminalen tar dig hela vägen fram till till Skeppsholmen och Bergrummet. Kungsträdgården är närmsta tunnelbanestation och därifrån en promenad på tio minuter genom Kungsträdgården, förbi Grand Hotell och över bron till Skeppsholmen.

Här kan du läsa mer om öppettider och utställningar på Bergrummet

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Entrébiljetter till Bergrummet
  • Boende i deluxerum (två vuxna och två barn)
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Garanteras mot kreditkort
  • Betalas på hotellet
  • Kan avbokas fram till kl. 14.00 på ankomst dagen