Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Ekonomi


  1 person   90 cm   810 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra ekonomirum är trevliga enkelrum med utsikt över hotellets vinterträdgård. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork och badrum med dusch eller badkar. 


Från   SEK /natt

Nästa

Standard


  1 person   90–105 cm   12–13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är trevliga enkelrum med utsikt över antingen hotellets vinterträdgård, Motala ström eller Norrköpings rådhus. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork och badrum med dusch eller badkar. Vissa rum har även minibar och safetybox.


Från   SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14–17 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlitrum är modernt inredda och rymmer upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

Dubbelrum


  1–2 personer   160 cm   16–17 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra dubbelrum är modernt inredda och rymmer upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

Superior dubbelrum


  1–2 personer   2x90 cm eller 160–180 cm   2224 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är ljusa och trevliga och flertalet av dem är även renoverade. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar. Vissa rum har även minibar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

Deluxe


  1–3 personer   180 cm   2324 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxrum är alla varsamt renoverade med tilltagen golvyta och modern inredning, vissa av dem erbjuder även en härlig utsikt över Motala ström. Här sover två vuxna bekvämt i en rymlig dubbelsäng medan barnet sover gott i en extrasäng. Rummen är utrustade med skrivbord, minibar, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  1–4 personer   160180 cm   30–32 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är luftiga med tilltagen golvyta och möblerade med bäddsoffa som rymmer två barn. Flertalet av våra familjerum är även renoverade. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar. Vissa rum har även minibar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  12 personer   180 cm   3035 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är modernt inredda med extra sittyta för både vila och arbete. En av juniorsviterna bjuder på en fantastisk utsikt över hela Norrköping. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, soffa, sällskapsspel, minibar, hårtork, safetybox och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

Svit


  1–2 personer   180 cm   4552 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två vackra sviter med modern inredning som passar utmärkt för både bröllopsnatten och de tillfällen när du vill unna dig något extra. Sviterna är utrustade med skrivbord, telefon, tv, soffa, minibar, hårtork, morgonrock, tofflor, safetybox och badrum med dusch och jacuzzi.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Grand Hotel, Norrköping

Att bo på Elite Grand Hotel i Norrköping ska upplevas som något mer än att bara ta in på hotell. Med centralt läge och utsikt över Motala Ström ligger vår pampiga byggnad från 1900-talets början. Det är bara fem minuters gångväg till Norrköpings centralstation och samma avstånd till shopping och restauranger. Vi vill ge dig en totalupplevelse utifrån känslan av kvalitet, flärd och tradition. Med 190 rum och 11 konferenslokaler kan vi ta emot många gäster och samtidigt förmedla en varm hemkänsla. 

Från hösten 2017 stoltserar hotellet med en nyrenoverad lobby och frukostmatsal. Under året som gått har även många av våra rum genomgått en förvandling. 

Puben The Bishops Arms ligger på hotellets bottenvåning med en fantastisk utsikt över vattnet. Det är inte utan anledning Elite Grand Hotel är Norrköpings ledande hotell. Varmt välkommen till Elite Grand Hotel!

 

  190 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  11 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu och relax
  Gratis WiFi

  3 km till flygplatsen
  350 m till tågstationen
  10 m till buss
  10 m till spårvagn


Hotellets historia

Redan 1906 invigdes Göta Hotell i samband med Konst- och Industriutställningen i Norrköping. Det var arkitekt Werner Northun som fått det ärofyllda uppdraget och som förebild använde han Rosenbad i Stockholm. Göta Hotell drevs under detta namn i nästan 40 år innan man 1943 bytte till Grand Hotel.

1970 lades dock verksamheten ner och det dröjde till 1982 innan man återupptog den efter en grundlig renovering. Sedan 1987 drivs Grand Hotel av Elite Hotels och är Norrköpings största affärs- och konferenshotell.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras veckans alla dagar. 

Externa gäster betalar 140 kr/person
Obs! Tillgång i mån av plats 

Öppettider i sommar:
Måndag-Fredag kl. 06.30–10.30
Lördag-Söndag kl. 07.00–10.30.

Öppettider från 12 augusti:
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder våra gäster gratis trådlöst internet. Det finns även en gästdator i anslutning till vår lobby. Kontakta receptionen för mer information.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Roomservice

Vår roomservice är tillgänglig måndag–lördag kl. 18.00–22.00.
Roomservice-menyn hittar du på rummet. Ring 120 för att beställa.

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi samarbetar med ett lokalt kemtvättföretag och kan därför erbjuda dig som gäst möjlighet att lämna in din tvätt. Detta sker till receptionen före kl. 09.00 på morgonen för att få tillbaka tvätten samma dag senast kl. 18.00. Kontakta receptionen för prisinformation, 011-36 41 00.

Obs! Tvättmöjlighet gäller endast vardagar.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum för ett tillägg på 200 kr/natt där djurbädd och matskål finns till ert förfogande. Kontakta oss på 011-36 41 00 för bokning och mer information.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Grand Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 10 kilometer. 

Rutt A (2,50 km)
Rutt B (5,00 km)
Rutt C (10,0 km)


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkeringsplats i samarbete med ett närliggande parkeringsgarage. Kostnaden för en plats är 145 kr/dygn och biljetten köps i receptionen. Obs! Biljetten måste ligga väl synlig i bilrutan. Vi rekommenderar att du förhandsbokar din garageplats då platserna är begränsade. 011-36 41 00.

Det finns även avgiftsbelagda kommunala parkeringsplatser i närheten av hotellet. 

Uttag för elbil
Nu kan vi även stolt erbjuda uttag 3-fas samt 220 volt för din elbil. Vi har två platser till förfogande 145 kr/plats/dygn, bokning i förväg är ett krav. Ring 011-36 41 00 om du vill boka elbilsplats.


vikter i gymmet

Gym

Vi samarbetar med gymmet Nordic Club där medlemmar i Elite Hotels Rewards tränar gratis. Övriga gäster betalar 70 kr/inträde. Kontakta vår reception för mer information.


Elite Grand Hotel, Norrköping


Vi erbjuder elva konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer. Alla med anor från tidigt 1900-tal i härlig hotellmiljö, förutom vår vackra sal Bankiren som ligger ett stenkast från hotellet på Drottninggatan.

  • 11 konferenslokaler
  • 190 hotellrum
  • 2–200 personer
  • 1 restaurang
  • Hiss

The Bishops Arms, Norrköping


I genuin engelsk pubmiljö träffas man för något att dricka eller för att äta en bit mat. Chansen är stor att du kan hitta just din favoritöl eller whisky då The Bishops Arms har cirka 90 olika sorters öl och nästan 200 sorters whisky att erbjuda.

Öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–01.00
Lördag: 15.00–01.00
Söndag: 16.00–22.00


Restaurang Elite Grand Hotel


I vår matsal serverar vi lunchbuffé, inklusive kaffe och dessertbord.

Öppettider

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–13.30

Middag
Enligt överenskommelse, kontakta oss för mer information

 

 

 Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Grand Hotel i Norrköping kan erbjuda något utöver det vanliga. 
Boka en avkopplande behandling i vårt härliga spa.
Upptäck Elite Grand Hotels magnifika festlokaler i centrala Norrköping. Vi erbjuder en unik festsal från tidigt 1900-tal med ett vackert glastak, ljuskronor och stuckaturer. Här finns allt ni beghöver för ett lyckat event, stora ytor, ljud- och ljudutrustning, scen, mat och dryck. 
Upplev Elite Hotels klassiska julbord med modern tvist på Elite Grand Hotel i Norrköping. Njut av ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö.

 


Från 350 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor. Vi samarbetar samarbetar med ett antal golfklubbar och har satt ihop bra boendepaket för dig som vill spela och bo bra. Varmt välkommen!


Från 945 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Unna dig ett härligt spapaket hos oss på Elite Grand Hotel och Spa Relaxcenter. Spabehandling, middag och övernattning ingår. Varmt välkommen att boka!


Från 4060 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping kan du snabbt boka möteslokal i någon av våra elva konferensrum. Konferera i anrik miljö med modern mötesteknik och förstklassig service.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka sommarens bästa boendepriser hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi erbjuder centralt boende med härlig utsikt över Motala ström med närhet till sommarens alla aktiviteter. Upplev vår populära spaavdelning och vakna utvilad till en god frukostbuffé.

Obs! Vårt lekrum öppnar 4/7


Från 1097 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig weekend på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Med vårt weekenderbjudande bokar du våra bästa helgpriser. Njut av allt som staden har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla sedan av i vår spa- och relaxavdelning, rekreation för både kropp och själ. Vakna utvilad i våra sköna sängar och njut sedan av en ljuvlig frukostbuffé.


Från 926 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping under höstlovet. Hotellet ligger längst vackra Motala ström med närhet till centralstationen, restauranger och uteliv. Under höstlovet erbjuder vi extra förmånliga priser där vår frukostbuffé alltid är inkluderad. 


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på anrika Elite Grand Hotel i Norrköping. Vi erbjuder 197 härliga hotellrum i en byggnad med anor från tidigt 1900-tal. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. I hotellet finns gastropuben The Bishops arms och vår härliga relaxavdelning. Välj själv om ni vill avnjuta er frukost på rummet eller besöka restaurangen med härlig frukostbuffé.


Från 1726 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


84%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 19 augusti 2018

Positivt: Bra frukost

Att förbättra: De kunde ha sagt att vi borde ha bokat bubbelbad innan behandling på Spa avdelningen.

Övrigt: Fanns flera spindlar på rummet.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 augusti 2018

Positivt: Jättefin rum, jättefin utsikt, utmärkt frukost. Bra service.

Att förbättra: Ingenting


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Hej, Tack för er feedback! Vad roligt att höra att ni gillade våra fina rum och stora frukostbuffé. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 2/10

Omdömet skrevs den 17 augusti 2018

Att förbättra: Skäms... Ta så mycket betalt för mögelsporer...

Övrigt: Svartmögel i badrum och duschutrymme


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: God frukost, trevliga rum, trevlig personal


Hotellet svarade den 15 augusti 2018

Hej, Tack snälla för att Ni tog Er tid att svara på vår enkät! Det är viktigt för oss att få synpunkter från våra gäster så vi kan förbättra saker som inte varit på topp. Varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Anne-Lie Boman Hotellchef / General Manager Elite Grand Hotel Tyska Torget 2 Box 1152 SE-600 41 Norrköping Tel: +46 11 364105 Fax: +46 11 364101 Mob: +46 701 494840 Mail: anne-lie.boman@elite.se www.elite.se


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2018

Positivt: Mkt fräscht, trevlig frukost

Att förbättra: Förbättrat maten på puben.


Hotellet svarade den 13 augusti 2018

Hej Sara, Tack för er feedback! Vad tråkigt att höra att maten på The Bishops arms inte nådde upp till era förväntningar under er vistelse denna gång. Ni får väldigt gärna återkomma till oss direkt med vad det var som var mindre bra. Vad roligt att ni gillade vårt nyrenoverade hotell och stora frukostbuffé. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 4/10

Omdömet skrevs den 11 augusti 2018

Positivt: Bra läge och frukost

Att förbättra: Jag hade också bokat P-plats för ebil. Platserna var tradiga och andra bilar stod på den utlovade platsen varje dag, villet tog mig minst en timme om dagen att hantera (eftersom jag behövse ladda). Byt garage!!


Hotellet svarade den 13 augusti 2018

Hej Ulf, Tack för er feedback! Vi beklagar att ni fick problem med parkeringsplatsen under er vistelse hos oss. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på att bilarna parkerar rätt i garaget vi hyr mer än att vi har olika parkeringstillstånd för vanliga platser och el-bilsplater. Vad roligt att ni gillade vårt centrala läge och stora frukostbuffé. Varmt välkomna tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 augusti 2018

Positivt: Bemötandet ifrån samtlig personal. FRUKOSTEN!

Att förbättra: Det enda jag saknade är gym i själva hotellet MEN det finns ju gym i närheten att nyttja.

Övrigt: Elite är uteslutande den bästa hotellkedjan enligt mitt tycke. Speciellt gällande service.


Hotellet svarade den 13 augusti 2018

Hej Vicci, Tack för er feedback! Vad roligt att höra att ni gillar vår trevliga personal och att ni trivs så bra hos oss på Elite Hotels. Varmt välkommen tillbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 augusti 2018

Positivt: läget, servicen, rummet

Att förbättra: fortsätta som tidigare


Hotellet svarade den 13 augusti 2018

Hej Bo, Tack för er feedback! Vad roligt att höra att ni är nöjda med er vistelse hos oss! Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 9 augusti 2018

Positivt: Rummet. Stort och fint.

Att förbättra: Förtydliga ev miljöarbete och försöka bli ngt mer personliga.

Övrigt: Bra med AC i värmen. Mysigt att äta frukost ute. Helt ok frukost med inget utöver det förväntade.


Hotellet svarade den 13 augusti 2018

Hej, Tack för er feedback! Vi är ett Green Key certifierat hotell och det visar vi och berättar gärna om både med skyltar i hissarna och på rummen. Har ni några frågor gällande vårt mijöarbete så är ni varmt välkomna att höra av er till oss eller fråga personalen på hotellet. Vad roligt att höra att ni gillade våra fina rum och vår frukostbuffé. Varmt välkomna tilbaka till oss! Hälsningar Elite Grand Hotel, Norrköping


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 augusti 2018

Positivt: Mycket treviig personal god mat bra rum

Att förbättra: Bo där gratis


Kontakta oss

Hitta oss

GPS Koordinater 
58.592883 | 16.186509

När du kommer norrifrån (t ex från Stockholm), följer du skyltar mot Centrum Central Stationen. Vid Central Stationen tar du till höger och fortsätter rakt fram ca 300 m. Hotellet ligger därefter på vänster sida. När du kommer söderifrån (t ex från Göteborg eller Linköping), följer du skyltar mot Centrum Central Stationen. Vid Finspångsrondellen (Shell bensinstation på vänster sida), tar du till höger. Fortsätt Norra Promenaden ner till Central Stationen. Vid Central Stationen tar du till höger och fortsätter rakt fram ca 300 m. Hotellet ligger därefter på vänster sida.

 

_