Om erbjudandet

Utforska Dalarnas storslagna natur under en härlig vandringsresa till Mora. Hotel Bishops Arms i Mora erbjuder ett vandringspaket med tips på några av traktens bästa vandringsleder samt en vällagad tvårätters middag i vår gastropub The Bishops Arms.

Gå längst vackra berg, sjöar och vackra skogar. I Mora hittar du gott om unika naturupplevelser och fina vandringsleder på nära avstånd från vårt hotell. De mest kända vandringsstråken går längst Siljansleden och Vasaloppsleden.

Vasaloppsleden är 90 km lång och gå i stort sett längst samma väg som det kända Vasaloppet. Ta dig tid till att stanna till vid de pittoreska fäbodarna längt vägen och njut av den vackra naturen genom Sveriges längsta och smalaste naturreservat. Siljanleden är en varierande vandringsled som sträcker sig runt sjöarna Siljan och Orsasjön med höjdskillnader på 400 meter. Naturen här är otroligt mäktig med djupa skogar och badvänliga rastplatser.

Efter en dags utmanande vandring väntar ett trevligt hotellrum på Hotel Bishops Arms. Fyll på med energi och njut av en vällagad tvårätters middag som ingår i hotellpaketet. Varmt välkommen med din bokning!

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Tvårätters middag på The Bishops Arms i Mora
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Bokningsbart fram till den 31 december 2021
  • Avbokningsbart fram till kl. 14.00 på ankomstdagen