Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Upplev Sherlocked i Malmö

  • Dukat bord med frukost

Stig in i Sherlock Holmes hem på Baker Street i London där kluriga utmaningar väntar. Med detta erbjudande får du både inträde till Sherlocked och boende på ett av våra vackra hotell i Malmö. 

Från 1821 SEK /nattOm erbjudandet


Vårt Sherlocked-paket innehåller allt du behöver för en rolig vistelse i Malmö. Utöver ett mysigt boende på ett av våra Elite-hotell i Malmö ingår inträde för två personer till Sherlocked, ett spännande Escape Room med kluriga utmaningar. 

Sherlocked påminner om detektiven Sherlock Holmes gamla hem på Baker Street i London. Stig in i denna spännande miljö och lös mysterier och olika uppgifter för att ta dig ut från rummet tillsammans med dina vänner. 

Välj mellan våra centralt belägna hotell Elite Hotel Esplanade, Elite Plaza Hotel, Elite Hotel Savoy och Elite Hotel Residens i Malmö. Som alltid ingår vår generösa frukostbuffé, wifi och möjlighet att välja den kudde som får dig att sova bäst från vår kuddmeny.

Vänligen observera att man måste vara minst 3 personer för besök på Sherlocked, vilket innebär att ni bör vara två sällskap som bokar detta paket. 

Varmt välkommen med din bokning!


Fakta & Detaljer


I paketet ingår

  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
  • Inträde för 2 personer till Sherlocked

Villkor

  • Bokningen är bindande och går ej att avboka.
  • Vänligen observera att man måste vara minst 3 personer för besök på Sherlocked, vilket innebär att ni bör vara två sällskap som bokar detta paket. 
  • Sherlocked har en åldersgräns på 14 år och endast i vuxet sällskap.

Här hittar du mer information om Sherlocked


Skicka en förfrågan till


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Incheckning är inte möjligt detta datum
//minMaxErrorMessage

Tyvärr saknas en del information:
Ring oss 040-664 48 40
_