Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

The Bishops Arms Kristianstad

  • Bishops Arms puben i Kristianstad
  • Bishops Arms puben i Kristianstad
  • Interiör i puben The Bishops Arms
  • Interiör i puben The Bishops Arms
  • Bord i restaruangdelen
  • Bord och stolar i gastropuben
  • Närbild på öltapp
The Bishops Arms Kristianstad


Om puben


The Bishops Arms är en kedja av gastropubar i autentisk brittisk pubmiljö där paneler och rekvisita kommer från gamla byggnader, antikaffärer och loppmarknader i England. Konceptet är en del av hotell- och restaurangkoncernen Elite Hotels of Sweden, som är Sveriges största privatägda hotellkedja med 31 hotell i 17 städer. Ungefär hälften av pubarna ligger i anslutning till ett hotell och andra hälften är fristående. The Bishops Arms finns idag på 40 platser över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Grundpelaren i konceptet är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Vi tillhandahåller mellan 100 - 300 flasköl samt 22 - 35 olika fatöl, som till stort del representeras av svenska och utländska mikrobryggerier.

Vi erbjuder även ett noggrant utvalt högkvalitativt vinsortiment bestående av kända varumärken till ett förmånligt pris.

All personal är välutbildad och kunnig för att kunna guida våra gäster genom det breda sortimentet.

Maten som serveras håller hög standard och är en annan central del i konceptet. På menyn hittar man husmanskost och klassiska pubrätter som högrevsburgare och fish n’ chips. Vi lägger stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas. Vi skräddarsyr även menyer på förfrågan.

Varje pub sätter sin egen meny utefter de lokala råvaror som finns tillgängliga och vad som efterfrågas på den lokala marknaden.

Boka bord


Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Tyvärr saknas en del information:

Öppettider


Måndag-Söndag: 16.00-20.00

Vänligen notera att pubens öppettider kan komma att justeras med kort varsel.

Hitta hit


Västra Boulevarden 7, Kristianstad
Tel. 044-10 13 66

_