Om erbjudandet

Är du en av de många som längtar efter att göra något aktivt ute i naturen? Kombinera en uppfriskande vandringstur med god middag och en avkopplande hotellvistelse.  

På Hotel Bishops Arms bor ni i personliga hotellrum mitt i centrala Köping. Sov gott i sköna Hästens sängar och vakna upp till en stärkande frukost.

Att vandra är ett enkelt sätt att komma nära naturen och i Köpingstrakten finns gott om fina naturupplevelser. Vill du inte vandra planlöst väljer du en vandringsled. Och vill du vårda både kropp och själ kan du göra en pilgrimsvandring.

Vi tipsar om en citynära vandring i Karlbergsskogen, en anlagd stadsskog på 1800-talet som idag är en 1,8 km fin stig.

Billingens naturstig är en del av Strömsholms naturreservat så hit rekommenderas att man tar sig med bil.  Här kan man välja att gå en 2,2 km lång slinga eller hela stigen som är 4,8 kilometer lång. Längs stigen som löper genom ljusa lövskogar och öppna betesmarker finns skyltar uppsatta där man kan läsa om Billingens natur och historia

Lindöbergets naturreservat, hit tar man sig också enklast med egen bil. Lindöberget ligger intill Mälarens kant och är en vandring på ca 1,5 km som bjuder på fina utkiksplatser.
Strax utanför Köping startar en pilgrimsled - Romboleden. Under medeltiden vandrade man här för att komma till den helige Olavs grav i Nidarosdomen i norska Trondheim. Leden går från Västmanland genom Dalarna och Härjedalen, över fjällvärlden och in i Norge. Riktigt så långt behöver den moderne pilgrimsvandraren inte gå, att hålla sig i Köpingstrakten räcker fint.

Med vårt centrala läge i Köping och under sommartid med uteserveringen som vetter mot ån kan ni enkelt kombinera en härlig naturupplevelse med ett avslappnande och kulinariskt besök i vår pub.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Boende i dubbelrum
  • Middag på The Bishops Arms
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Kan bokas fram till 48 timmar innan ankomst
  • Bokningsbart fram till den 31 december 2021