Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Besök Värmlands Museum

  • Värmlands Museum

Bo på Elite Stadshotellet Karlstad och besök Värmlands Museum. 

Från 1280 SEK /nattOm erbjudandet


Planera in ett besök på Värmlands Museum och bo på anrika Elite Stadshotellet i centrala Karlstad. Här sover du i fina rum vid Klarälvens strand. Njut av en god frukost som serveras i hotellets vackra matsal.

I centrala delarna av Karlstad, mitt på Sandgrundsudden bland lekparker och promenadstråk finns ett av Sveriges mest välbesökta länsmuséer. Här samsas värmländsk kulturhistoria med internationella utställningar inom konst och foto. Museibyggnaderna är var och en väl värd ett besök för dig som är design- och eller arkitekturintresserad.  

I juni 2019 öppnade muséet igen efter en omfattande ombyggnad med helt nya utställningar, butik, skaparverkstad, bibliotek och mycket mer. I den nya lekutställningen möter du Inger och Lasse Sandbergs många figurer och berättelser. Här kan du baka tårta med Lilla Anna, se när Pulvret fixar fisk, besöka slottet Gomorronsol och kika in i Långa farbrorns hatt – och både barn och vuxna får plats i Tummens mysiga läshörna.

Museets restaurang och café Matbruket drivs av en av Värmlands bästa kockar och erbjuder en meny lagad med säsongens bästa råvaror. Restaurangen har lunch och kvällsöppet medan caféet följer museets öppettider.

Värmlands Museum har en bred verksamhet i hela länet, bland annat genom de tre besöksmålen von Echstedtska gården, Torsby Finnskogscentrum och Långban gruv- och kulturby.


Fakta & Detaljer


I paketet ingår:

  • Boende för två personer i dubbelrum
  • Frukost & wifi
  • Entrébiljett till Värmlands Museum
    Barnoch unga upp till 25 år gratis entré

Läs mer om Värmlands Museum

 

Villkor:

Visa upp ditt medlemskap vid incheckning och erhåll ytterligare 5 % rabatt på logipriset. Gäller även nya medlemmar.

Val


1 Rum,  2 Vuxen 0 Barn


Tillgänglighet


Checka in Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Incheckning är inte möjligt detta datum
Tyvärr är erbjudandet inte tillgängligt den valda perioden.
Vald
Tillgängligt
Inte tillgängligt
Endast tillgängligt för utcheckning

Totalt pris 

Nästa
_