Vill du köpa presentkort? För tillfället är det inte möjligt att köpa presentkort online, men kontakta oss gärna på centralreservation@elite.se så hjälper vi dig.

Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stadshotellet, Karlstad

Besök Värmlands Museum

Bo på Elite Stadshotellet i Karlstad och besök Värmlands Museum. 

  • Inträde till Värmlands Museum
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 1280 SEK/natt

Om erbjudandet

Planera in ett besök på Värmlands Museum och bo på anrika Elite Stadshotellet i centrala Karlstad. Här sover du i fina rum vid Klarälvens strand. Njut av en god frukost som serveras i hotellets vackra matsal.

I centrala delarna av Karlstad, mitt på Sandgrundsudden bland lekparker och promenadstråk finns ett av Sveriges mest välbesökta länsmuséer. Här samsas värmländsk kulturhistoria med internationella utställningar inom konst och foto. Museibyggnaderna är var och en väl värd ett besök för dig som är design- och eller arkitekturintresserad.  

I juni 2019 öppnade muséet igen efter en omfattande ombyggnad med helt nya utställningar, butik, skaparverkstad, bibliotek och mycket mer. I den nya lekutställningen möter du Inger och Lasse Sandbergs många figurer och berättelser. Här kan du baka tårta med Lilla Anna, se när Pulvret fixar fisk, besöka slottet Gomorronsol och kika in i Långa farbrorns hatt – och både barn och vuxna får plats i Tummens mysiga läshörna.

Museets restaurang och café Matbruket drivs av en av Värmlands bästa kockar och erbjuder en meny lagad med säsongens bästa råvaror. Restaurangen har lunch och kvällsöppet medan caféet följer museets öppettider.

Läs mer om Värmlands Museum

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Inträde till Värmlands Museum
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Barn och unga upp till 25 år har fri entré till Värmlands Museum