Om erbjudandet

Välkommen till en härlig naturupplevelse i vackra Värmland! Med vårt vandringspaket kan du utforska några av områdets bästa vandringsleder för att sedan koppla av i ett av de fina superiorrummen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Dessutom ingår en energigivande lunch på Alsters Herrgård med vällagad husmanskost och hembakat.

Elite Stadshotellet ligger mitt i Karlstad och erbjuder en unik hotellmiljö i en anrik byggnad från sent 1800-tal. Härifrån har du nära till flera natursköna vandringsleder av olika svårighetsgrad. Alsterdalen är ett av de områden som du smidigt kan ta dig till via lokaltrafiken, Karlstads buss som går strax utanför hotellet. Vår personal hjälper gärna till att guida dig rätt och självklart kan den som önskar även promenera hela vägen fram till naturområdet direkt från hotellet. Väl framme finns flera vackra vandringsleder av olika längd. Längst vägen finns flera trevliga rastplatser, ett rikt djurliv och vackra sjöar.

När du bokar vårt vandringspaket ingår lunch på Alsters Herrgård som en gång i tiden var den kände diktarens Gustaf Frödings födelsehem. Idag utgör herrgården ett trevligt café och restaurang i pampig 1700-tals miljö med en trevlig herrgårdsbutik och dagliga visningar. Alsters herrgård är även en av startplatserna för Frödingleden, en unik vandringsled som passerar platser som förekommit i flera kända Värmländska litterära verk. I detta varierande landskap hittar du fågeltorn, mysiga grillplatser, porlande älvar, löv- och barrskog.

Boka vårt vandringspaket redan idag och få en härlig upplevelse att se fram emot!

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Lunch på Alsters herrgård
  • Vattenflaska & vandringsinformation
  • Boende i Superiorrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Om- och avbokningbart fram till kl. 14.00 dagen innan ankomst
  • Avser boende under perioden 1 maj till 30 sep 2020