Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Sommaryoga på Elite Hotel Marina Plaza


Varmt välkommen på sommaryoga!

I år har vi glädjen att kunna erbjuda yogaklasser för nybörjare och fortsättare under sommaren från 30 juni–28 juli. Kom och njut av en härlig Morning Flow Yoga med dig och ditt välbefinnande i centrum, i en luftig, fräsch sal med utsikt över Öresund.

Sommaryogan är kravlös, befriande, energigivande, avslappnande och riktar sig till alla, vilket innebär att var och en tränar i egen takt och att alla får hjälp och korrigeringar individuellt. Vi vill ge dig tid att hinna landa i kroppen och hitta styrka, fokus och flöde i din träning. Små grupper som gör träningen trevlig, personlig och till en underbar upplevelse! Lite extra omvårdnad för kropp och själ och en bra start på dagen!

Andning och rörelse i harmoni är det centrala i vår yoga. Du rör dig i takt med andningen och binder ihop olika yogaställningar (asanas) med vissa rörelsesekvenser (vinyasas). Andningen och flödet skapar en inre värme som gör dig mjukare, mer flexibel, men renar också organ, nervbanor, muskler och leder från gifter och slaggprodukter. Energiflödet öppnas upp och skapar en upplevelse där närvaro, ökad medvetenhet och stillhet infinner sig. Ett tillåtande pass, där prestationskraven uteblir.


Morning Flow

Onsdagar och lördagar  08.30-09.30, 30/6 –28/7
Yogainstruktörer från Shanti Yoga Center

Vill du veta mer om hur klasserna är upplagda eller har frågor kontakta Yogalärare Madeleine Enhörning på info@shantiyogacenter.se

 

Om Shanti Yoga Center
Oavsett om du är nybörjare, erfaren yogi eller blivande mamma, erbjuder Shanti Yoga Center dig den ultimata yogaupplevelsen!

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och hitta en yogaform som passar just dig.  På studion finns ett härligt gäng välutbildade och erfarna instruktörer som brinner för att hjälpa dig att hitta förståelsen för hur du på ett tryggt sätt lär dig hur yogan kan ge dig en bättre balans i ditt liv. 

Nu tar vi vår kunskap och engagemang till Elite Hotel Marina Plaza och ser fram emot att erbjuda hotellets gäster en härlig start på dagen! Kom och yoga med oss, kanske kan du hitta ett nytt sätt att träna på?


_