Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Arvingarna på Kajskjul 8


Upplev Arvingarnas härliga krogshow på Kajskjul 8 - en kavalkad av hits, härliga minnen och en festlig kväll. Vi bjuds på deras egna musik, men det lär säkert bli en och annan cover. Njut av föreställning och god mat, sov sedan gott på Elite Plaza Hotel.

Från 3440 SEK /nattOm erbjudandet


Arvingarna bildades i Partille utanför Göteborg 1989. Redan 1992 fick de en grammis och året därpå slog de igenom med dunder och brak då de vann melodifestivalen med hitlåten Eloise. De fick representera Sverige i Eurovision Song Contest där de kom på sjunde plats. Sedan dess har de släppt 17 album, haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, varit med i melodifestivalen ytterligare tre gånger och vunnit två grammisar. Inte undra på att de är en av våra mest folkkära artister.


Upplev Arvingarnas härliga krogshow på Kajskjul 8 den 27 oktober - en kavalkad av hits, härliga minnen och en festlig kväll. Vi bjuds på deras egna musik, men det lär säkert bli en och annan cover.


Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Kockarna på Kajskjul 8 har komponerat en 3-rättersmeny som ackompanjerar föreställningen på godaste sätt. Efter avslutad show får ni en god natts sömn på exklusiva Elite Plaza Hotel som ligger ett stenkast från Kajskjul 8. Nästa morgon njuter ni av vår härliga frukostbuffé.


För mer information om föreställningen och Kajskjul 8 klicka här.


Fakta & Detaljer


I paketet ingår:

  • Logi för två personer i dubbelrum
  • Två biljetter till Arvingarna på Kajskjul 8 den 27 oktober
  • 3-rätters middag på Kajskul 8
  • Frukostbuffé

Villkor:

  • Uppge bokningskod Arvingarna vid bokningstillfället
  • Bokningen måste förskottsbetalas via bank-/postgiro

Bokning:

För mer information och bokning vänligen kontakta oss på 031-727 10 18 eller via mail reservations.gbgplaza@elite.se. 


MENY

Förrätt

En härlig skaldjurssoppa gjord från grunden på rostade skaldjur och grönsaker, vitt vin och kryddor. Vispgrädde, en aning tryffel och gnutta saffran fullbordar smakexplosionen. Den vegetariska förrätten är en varm och len jordärtskocksoppa som smaksätts med parmesan och en aning tryffel.

Välj varmrätt

KÖTT
En tournedos från mittbiten av oxfilén kommer med en perfekt och läckert rosa kärna som serveras med en utsökt mustig svampragu gjord på ostronskivling och skogschampinjoner. Till det timjansrostade småpotatisar samt en hemslagen och lite het bearnaisesås. 

VEGETARISK
Den hemlagade vegetariska varmrätten är en ärt- och rödbetsbiff som serveras med en utsökt mustig svampragu gjord på ostronskivling och skogschampinjoner, till det timjansrostade småpotatisar samt en hemslagen lite het bearnaisesås.

Dessert

VIT CHOKLADMOUSSE
Vit chokladmousse med lime- och myntamarinerade jordgubbar.
Skicka en bokningsförfrågan till Elite Plaza Hotel, Göteborg


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Incheckning är inte möjligt detta datum
//minMaxErrorMessage

Tyvärr saknas en del information:
Ring oss 031-727 10 18
_