Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

3 tips för en lyckad bröllopsplanering

Publiceringsdatum 2017-09-08

Planering är A och O när det kommer till bröllop. Förväntningarna är skyhöga, men för att allt ska gå smidigt till är det mycket som måste klaffa. Här kommer 3 nyttiga tips till dig som är mitt i planeringen av din stora dag.

 

Snåla inte med tiden när du gör körschemat för bröllopet

Allt tar tid, förmodligen längre tid än vad du tror. Glöm inte att ge dina gäster tillräckligt med tid att hälsa, kramas och småprata. Många har inte träffats på länge och har mycket att prata om samtidigt som det är många nya människor som man också ska hälsa på. Se även till att gästerna hinner fota både er och varandra i lugn och ro. En stressad stämning är det sista du vill ha på din speciella dag!

Se till att de yngsta gästerna också har det kul

Barn blir lätt uttråkade och griniga, se därför till att planera in något roligt för dem också. Ett tips är att boka ett konferensrum i närheten som kan agera lekrum. På plats finns det redan en projektor eller tv för filmvisning och pennor med tillhörande block som gör det möjligt att rita. En enkel lösning som spar tid för er, men samtidigt är underhållande för barnen.

Utnyttja Snooze på söndagen

På söndagar erbjuds sen utcheckning och extra generösa frukosttider på alla Elite-hotell.  Sov ut ordentligt och bjud in dina bröllopsgäster, även de som inte sovit över, till en dagen efter-brunch. Köp med lite extra bakverk och godsaker som piffar upp stämningen och ta tillfället i akt att prata om gårdagen på ett mer avslappnat sätt. 

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och bröllopsdagen är en speciell dag då alla drömmar ska uppfyllas. Förutom vår stora kunskap kring bröllop och höga servicenivå erbjuder vi unika lokaler som passar perfekt för er speciella dag.

Läs mer

 

Unna er något extra med ett härligt Love-paket och upplev en romantisk vistelse tillsammans i vacker miljö. Med romantiska inslag som vackra blommor, frukt och välsmakande choklad sätter Love@Elite extra guldkant på er tillvaro.

Läs mer

Upptäck mer inom kategorin i

_