Glömt lösenord?

Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg!

Upplev härliga kvällar med god trerättersmiddag, fantastisk miljö och musik av en av våra största artister genom tiderna - Tommy Körberg! I höst kommer Tommy att bjuda på ett noggrant utvalt axplock av hans långa musikaliska karriär blandat med hans omisskännliga humor. Med sig på scen har han även den begåvande pianisten Carl Flemsten. Under kvällen kommer ni få avnjuta en god trerättersmiddag. 

Unna er en god natts sömn i en skön hotellsäng efter showen och vakna upp till vår generösa frukostbuffé. Vi på Elite Hotels erbjuder förmånliga priser i samband med showen. Varmt välkommen med din bokning! 

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade.
Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1 595 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Jönköping

Jönköping

1 & 2 Oktober 2021

Upplev Tommy Körberg live på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Njut av en härlig trerätters middag och se Tommy Körberg i ett helt nytt format.

Helsingborg

Helsingborg

29 & 30 Oktober 2021

Upplev Tommy Körberg live på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Njut av en härlig trerätters middag och se Tommy Körberg i ett helt nytt format.

Stockholm

Stockholm

5 & 6 november 2021

Upplev Tommy Körberg live på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Njut av en härlig trerätters middag och se Tommy Körberg i ett helt nytt format.

Eskilstuna

Eskilstuna

13 & 14 november 2021

Upplev Tommy Körberg live på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Njut av en härlig trerätters middag och se Tommy Körberg i ett helt nytt format.

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels i samband med Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva dinnershow. Använd erbjudandekod DINNERSHOW för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

Njut av en klassisk trerätters

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost.

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.