Glömt lösenord?

Exclusive dinner show - Peter Jöback

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!

Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar!

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. Elite Hotels förbehåller sig rätten att återbetala de biljetter som bokats utöver 50 platser om ändringar sker på undantaget som trädde i kraft den 8 oktober 2020.

Nu släpper vi ännu fler biljetter till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!

Efter en hög efterfrågan på biljetter och flera slutsålda shower släpper vi nu biljetter till extrainsatta föreställningar i Jönköping, Karlstad och Stockholm. Nya datum: Elite Stora Hotellet i Jönköping 15 oktober, Elite Hotel Marina Tower i Stockholm 15 november och Elite Stadshotellet i Karlstad 26 november

Nya datum för Exclusive Dinner Show – Peter Jöback i Göteborg

Regeringen har, den 29 september, aviserat förslag om att undanta restauranger från maxregeln 50 personer i samband med underhållning. Förslaget föreslås implementeras från den 8 oktober efter regeringens beslut den 29 september. På grund av detta kommer vi tyvärr behöva flytta fram Exclusive Dinner Show - Peter Jöback i Göteborg till den 11–12 december 2020. Köpt biljett gäller självklart för det nya datumet och likaså eventuella hotellbokningar som gjorts i samband med showen. Vi erbjuder även möjlighet till återköp för de som inte har möjlighet gå på det nya datumet. Kontakta Tickster inom 7 dagar för återköp av din biljett, via telefon 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com. För ombokning av hotellrum, vänligen mejla till reservations.gbgpark@elite.se.

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1550 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Göteborg

Göteborg

11 & 12 december 2020

Endast ett fåtal biljetter kvar till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback i Göteborg
Nytt datum är den 11 och 12 december

Upplev Peter Jöback live på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Njut av en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och se Peter Jöback i ett helt nytt format.

Jönköping

Jönköping

15, 16 & 17 oktober 2020

Extrainsatt föreställning den 15 oktober!
Vi har ett fåtal biljetter kvar till den 16 och 17 oktober.

Välkommen till Elite Stora Hotellet i Jönköping för en oförglömlig kväll med Peter Jöback. Upplev en kväll i vacker miljö med mat och musik av toppklass.

Stockholm

Stockholm

12, 13, 14 & 15 november 2020

Extrainsatt föreställning den 15 november!
Den 13 och 14 november är nu slutsålt. Vi har ett fåtal biljetter kvar till den 12 november. 

Se Peter Jöback live under en unik kväll på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Hotellet ligger precis intill vattnet och serverar under kvällen en härlig trerätters meny i sin festvåning. 

Karlstad

Karlstad

26, 27 & 28 november 2020

Extrainsatt föreställning den 26 november!
Den 27 och 28 november är nu slutsålt.

Missa inte när Peter Jöback intar scenen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Vi serverar en trerätters middag i vår festvåning och låter Peter Jöback förgylla kvällen.

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels i samband med Exclusive Dinner Show - Peter Jöback. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva dinnershow. Använd erbjudandekod PETERJOBACK för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

 

Njut av en härlig trerätters middag

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost. 

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.