Glömt lösenord?

Exclusive Dinner Show - Charlotte Perrelli

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Charlotte Perrelli!

Upplev Charlotte Perrelli live på scen under september och oktober på olika orter. Det bjuds på en intim konsert samtidigt som du och ditt sällskap får njuta av en utsökt välkomponerad trerättersmeny. Med sig har Charlotte sina två talangfulla musiker som bjuder på en bred repertoar, allt från finstämda favoriter till de odödliga klassikerna och såklart senaste Mello succén - Still Young. 

Välkommen till att uppleva shower i toppklass i hotellets festvåning i höst. Det väntar speciella kvällar där vi mixar det bästa av allt, utsökt mat med magisk musik och vacker miljö. Sätt guldkant på kvällen och checka in på Elite Hotels till ett förmånligt pris i samband med showen. Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. 

Varmt välkommen med din bokning!

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1 595 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Eskilstuna

Eskilstuna

18 september 2021

Upplev Charlotte Perrelli live på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Njut av en härlig trerätters middag och se Charlotte Perrelli på scen på nära håll.

Stockholm

Stockholm

8 & 9 oktober 2021

Upplev Charlotte Perrelli live på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Njut av en härlig trerätters middag och se Charlotte Perrelli på scen på nära håll.

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels i samband med Exclusive Dinner Show - Charlotte Perrelli. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva Dinner show. Använd erbjudandekod DINNERSHOW för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

Njut av en härlig trerätters middag

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost.

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.