Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Boka hotellrum från 320 kr/person

Unna dig en härlig hotellvistelse i vår till bästa pris. Just nu får du trippla poäng för din bokning och kan självklart om- eller avboka din vistelse helt kostnadsfritt.

Från 650 SEK/natt

Om erbjudandet

Boka en hotellvistelse från endast 320 kr/person i dubbelrum. Just nu erbjuder vi extra förmånliga priser för våra medlemmar så att du kan få ut det mesta av din hotellvistelse hos oss. Dessutom får du trippla poäng för din bokning och kan självklart om- eller avboka din vistelse vid behov.

Möt vårsolen från ett av våra anrika stadshotell eller spendera natten på ett av våra mysiga värdshus. Vi erbjuder rabatterade priser på både Elite Hotels, Hotel Bishops Arms och City Hotel Örebro under april, så att du kan välja det hotell och det rum som passar dig bäst.

På våra hotell bor du alltid centralt, ett stenkast från bra restauranger, trevliga promenadstråk och shopping. Utforska en ny stad eller njut av en mysig hotellnatt på hemmaplan. Vi erbjuder hotell över hela Sverige så att du kan sova gott oavsett vart du befinner dig i landet. Passa på att boka ett ditt boende till påsklovet eller varför inte avsluta veckan med en lyxig hotellnatt i en av våra unika sviter? Våren är en perfekt tid för en härlig weekend med gott om tid att umgås och koppla av i en härlig hotellmiljö.

Sov gott på ett av våra hotell med riktigt sköna sängar. För att göra din vistelse så bra som möjligt kan du dessutom välja din favoritkudde från hotellets kuddmeny när du bor på ett Elite-hotell. Morgonen startar du på bästa med att besöka hotellets stora frukostbuffé, eller njut av att beställa något gott från hotellets roomservice-meny.

Boka gärna bord på vår trevliga gastropub The Bishops Arms i samband med er vistelse hos oss. Under påsklovet bjuder vi alla barn upp till 12 år på en fri måltid på The Bishops Arms i sällskap med en vuxen som beställer från vår à la carte-meny. Erbjudandet gäller på The Bishops Arms pubar som ligger i anslutning till ett av våra hotell. Gäller för ett barn, upp till 12 år, per vuxen som också äter. Visa ert nyckelkort i puben för att ta del av erbjudandet. Lokala avvikelser kan förekomma.

Fakta & Detaljer

I erbjudandet ingår

 • Boende på Elite Hotels, Hotel Bishops Arms och City Hotel Örebro
 • Trippla poäng på din bokning
 • Medlemsförmåner som restaurangcheckar, Snooze och poäng för varje spenderad krona
 • Frukost & wifi

Villkor

 • Erbjudandet är av- och ombokningsbart
 • Erbjudandet är endast bokningsbart för medlemmar i Elite Hotels Rewards
 • Avser boende fram till den 31 maj 2020
 • Gäller på alla Elite Hotels, Hotel Bishops Arms och City Hotel Örebro.
 • Barn under 5 år bor alltid gratis på Elite Hotels. För barn som är 5-15 år tillkommer 100 kr i barntillägg per barn och natt.
 • Ingen förskottsbetalning krävs
 • Bokningsbart i mån av plats