Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Solo@elite

För gammal för att bo på soffan? För dig som vill bo bekvämt erbjuder vi extra förmånliga priser på enkelrum under helgerna.

Från   795 SEK /natt

Boka

Om erbjudandet


Njut av en härlig hotellvistelse hos oss, med vårt Solo-erbjudande så bor du bekvämt i några av våra komfortabla enkelrum till extra förmånliga priser. Generös frukostbuffé och WiFi ingår alltid.

Erbjudandet gäller endast för våra medlemmar. Är du inte redan medlem?

Bli medlem här


Fakta & Detaljer


  • Ingen förskottsbetalning krävs.
  • Erbjudandet är av- och ombokningsbart. Avbokas senast kl. 14.00 ankomstdagen
  • Frukost och WiFi ingår.
  • Erbjudandet gäller endast för medlemmar i Elite Hotels Rewards.
  • Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudandenBoka in en vistelse på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 936 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på Elite Hotel Adlon i Stockholm. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm. Hotellet ligger på bästa läge med bekvämt gångavstånd till centralstationen och Arlanda Express. Runt hörnet finns shopping, restauranger och caféer.


Från 895 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Palace Hotel i Stockholm. Hotellet är beläget i den trevliga stadsdelen Vasastan, i närområdet finns många trevliga restauranger och caféer. Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd från Odenplan och S:t Eriksplan, flygbussen till Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet.


Från 795 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är beläget i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Här finns två högklassiga restauranger, Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea. Ett stenkast från hotellet ligger Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. 


Från 895 SEK /natt

Boka
Ändra hotell
_